Nieuwsbrief:

KAWASAKI  Z H2 - 2022

Garantie: Ja
2064 Km
GROEN
kawasaki - z-h2
kawasaki - z-h2
kawasaki - z-h2
kawasaki - z-h2
kawasaki - z-h2
kawasaki - z-h2
kawasaki - z-h2
kawasaki - z-h2
kawasaki - z-h2
kawasaki - z-h2
kawasaki - z-h2
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Schade: schadevrij
Leaseprijs: € 227 p/m (financial lease, 72 maanden); informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden

IN NIEUWSTAAT VERKERENDE KAWASAKI ZH2 MET MAAR 2064KM OP DE TELLER.MET VALDOPPENSET VOOR AS.VALDOPPEN SET FRAME,ACHTERVORK BOBBINS,KORTE NO-PLAAT HOUDER,SEAT COVER EN TANK PAD.

De Kawasaki Z H2 is een indrukwekkende sportmotor met een 998 cc viercilinder supercharged motor die 200 pk levert. Met een zesversnellingsbak, quickshifter en elektronisch instelbare vering biedt de Z H2 een wendbare en stabiele rijervaring. Het aerodynamische ontwerp, de LED-verlichting en speciaal ontworpen banden dragen bij aan zowel de visuele aantrekkingskracht als de prestaties. Met diverse rijmodi, tractiecontrole en aanpasbare reminstellingen is deze motorfiets een krachtig totaalpakket van geavanceerde technologie en opwindend design.

= Bedrijfsinformatie =

.
WIJ HEBBEN VASTE VERKOOPPRIJZEN, ECHTER WEL INCLUSIEF KOSTEN RIJKLAAR MAKEN, KLEINE BEURT, 12 MAANDEN VOLLEDIGE BOVAG GARANTIE (indien van toepassing), TENAAMSTELLING, VOLLE TANK EN 10 DAGEN GRATIS ALL-RISK VERZEKERING (Niet op scooters). MOTOREN ONDER DE 3000,- EURO WORDEN VERKOCHT ZONDER BEURT, GARANTIE EN IS INRUIL NIET MOGELIJK.
.
ALS U SERIEUS BELANGSTELLING HEEFT VOOR EEN MOTOR KUNNEN WE VIA E-MAIL AL EEN HELEBOEL SAMEN AFSTEMMEN OVER EEN EVENTUELE INRUILMOTOR, OP HET MOMENT DAT WE OVER DE INRUILPRIJS EENS ZIJN, PLANNEN WIJ MET U EEN AFSPRAAK IN OM DE MOTOR TE KOMEN BEKIJKEN EN EVENTUEEL EEN PROEFRIT TE MAKEN. BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK OP 0522-443820 (DOORKIESNR.1)
.
GEBBEN MOTOREN is de grootste Yamaha-exclusief dealer van Nederland met een historie die teruggaat naar 1936.
Bijna het hele segment nieuwe Yamaha's voor de weg (tevens als demo), cross, enduro, atv en bromfietsen staat op voorraad. Gebben onderscheidt zich door zijn zeer klantvriendelijke en service gerichte manier van werken waarin bijna niets onmogelijk is en wij zorgen daardoor voor zorgeloos rijplezier. Kijk zeker een keer op onze site www.gebbenmotoren.nl naar onze grote voorraad kwaliteits occassions van alle merken en eventuele aanbiedingen in onze goed uitgeruste werkplaats , zeer uitgebreide kledingshop en onderdelen/accessoires afdeling. Graag tot ziens ook al is het alleen voor een lekker bakkie koffie.
Opties en Accessoires:
Korte kentekenplaathouder, Tankpad, Valdoppenset
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Gebben Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Pingelen" betekent: Tikkend geluid in de cilinder dat zij n oorsprong vindt in een ongelijkmatige verbranding van het gasmengsel. Dat laatste kan een gevolg zijn van ondermeer een slechte kwaliteit benzine (laag octaangetal), slechte of verkeerde bougies of een verlopen ontsteking. In alle gevallen is pingelen slecht voor de motor.
© 2000 - 2024 Motoroccasion