Nieuwsbrief:

KAWASAKI  Z650RS - 2022

Garantie: Ja
14857 Km
METALLIC SPARK
kawasaki - z650rs
kawasaki - z650rs
kawasaki - z650rs
kawasaki - z650rs
kawasaki - z650rs
kawasaki - z650rs
kawasaki - z650rs
kawasaki - z650rs
kawasaki - z650rs
kawasaki - z650rs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2022

Kawasaki ontketent een Retrovolutie met de Z650RS. Deze Modern Classic is een hommage aan de
originele Z650-B1 uit 1977 en weet moderne technologie te combineren met iconische
designelementen zoals de prachtige tank, zijpanelen, ducktail en 2 analoge
‘’artillery shell’’ tellers.
De gegoten wielen zijn ontworpen met Kawasaki's geavanceerde analysetechnologie en zijn de perfecte balans tussen een licht gewicht en een stijlvol uiterlijk, wat bijdraagt aan zowel de rijeigenschappen als een design dat past bij de uitstraling van deze Modern Classic.
Het brede stuur en de ontspannen zithouding geven de rijder een natuurlijke, comfortabele houding die zowel vertrouwen wekt als de controle vergroot voor een breed scala aan rijders.
De basis van de Z650RS wordt gevormd door het 649cc parallel-twin motorblok met een balans as, bekrachtigde slipper koppeling en speciaal voor de Z650RS ontworpen motordeksels. Voor het gebruik in deze Retro Sport is het blok getuned met de focus op souplesse in lage toeren en koppel en vermogen in middelhoge toeren. Hiernaast is dit blok zeer betrouwbaar en zuinig qua verbruik en staat dus garant voor vele zorgeloze kilometers rijplezier.
De dubbele ø300 mm voorschijfremmen en ø220 mm achterrem zorgen voor een overvloed aan remkracht. De ronde schijven dragen bij aan het retro sport imago van de motorfiets.
Deze motor is nieuw geleverd door ons aan de eerste eigenaar , nu weer te koop voor de 2e ronde , wordt jij de 2e bestuurder van deze fraaie motor ?




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motor City Amsterdam
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 1999 - Ducati gooit daarbij ook de bedrijfsstrategie om en gaat van een productiegericht bedrijf om naar een entertainment leverend bedrijf. Men levert nu een motorrijervaring, opgebouwd rondom de eigen technisch hoogstaande producten waarbij ook gebruik wordt gemaakt van de (race)historie, accessoires en toebehoren. Ook word er een lijn met kleding en merchandise opgezet. Het eerste World Ducati Weekend onderstreept de nieuw ingeslagen weg van de Ducati Community en brengt in Misano 10,000 Ducatisten van over de gehele wereld bij elkaar. Het uitluiden van het oude millenium doet Ducati door op 24 maart 1999 naar de beurs te gaan met de Ducati Motor Holding bij de New York en Milan Stock Exchanges.
© 2000 - 2024 Motoroccasion