Nieuwsbrief:

KTM  1290 SUPER DUKE R - 2017

€ 19.395,- € 21.160,-
Garantie: Ja
1304 Km
N.v.t.
Start de slideshow
<
1 VAN 21
>
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Een als nieuwe KTM 1290 SUPERDUKE R van 04-2017 uitgerust met Powerparts Ergo zadel, korte kentekenplaathouder, Evotech radiateur- en blokbeschermer, lakcoating behandeling, tankpads en Akrapovic uitlaatdemper. Nederlands geleverde motor met een nieuwprijs van € 21.160,- nu voor € 19.395,- ! Betreft een BTW motor dus extra aantrekkelijk voor ondernemers. Inruil van nette- en goed onderhouden motorfietsen van de merken KTM, Ducati, Triumph en Yamaha is zeer welkom bij Ros Motoren ! De koffie staat klaar.
  • Bij Ros Motoren Etten-Leur treft u de mooiste occasions en youngtimers. Rijklaar en direct leverbaar, haal- & breng service mogelijk.

Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ros Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: APRILIA in 2015 - Met de RSV4 presenteert Aprilia de meest compromisloze supersport motorfiets ooit, afgeleid van raceversie. Ten opzichte van zijn voorganger is het vermogen van de RSV4 met 16 pk toegenomen tot meer dan 200 pk, en is het koppel bij alle toerentallen verder gestegen terwijl het V4-blok tegelijkertijd lichter werd. Daarnaast is het Aprilia Performance Ride Control (APRC) systeem verder doorontwikkeld en is de RSV4 nu ook te voorzien van een V4-MP telemetriekit. De smartphone kan via Bluetooth worden gekoppeld aan de elektronica van de RSV4. s Werelds beste naked supersporter is nog beter geworden met de introductie van de Tuono V4 1100. De Tuono V4 1100 heeft een nieuwe, naar 1.077cc vergrote krachtbron met 175 pk en een maximumkoppel van 120 Newtonmeter. Andere highlights van de Tuono V4 1100 zijn een vernieuwd chassis voor een nog betere handling, een verder verfijnd APRC-systeem, de beschikbaarheid van het V4-MP telemetrie-systeem en nieuwe kleurstellingen. Aprilia introduceert in Utrecht een nieuwe versie van de Caponord 1200 die afwijkt van de gebaande paden en multifunctioneel is, en geschikt voor iedere trip. Hij is veelzijdiger, comfortabeler en prima uitgerust. De tweecilindermotor levert topprestaties en net als alle Aprilia s beschikt hij over een prima chassis en technologische voorzieningen als ADD, de semi-actieve wielophanging, dat zich automatisch aan de omstandigheden en het wegdek aanpast. Wanneer het rijden op moeilijk begaanbare paden een avontuur wordt biedt Aprilia de Caponord 1200 Rally, die overigens ook prima gebruikt kan worden voor woon-werkverkeer.
© 2000 - 2018 Motoroccasion