Nieuwsbrief:

KTM  890 ADVENTURE - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Oranje
ktm - 890-adventure
ktm - 890-adventure
ktm - 890-adventure
ktm - 890-adventure
ktm - 890-adventure
ktm - 890-adventure
ktm - 890-adventure
ktm - 890-adventure
ktm - 890-adventure
ktm - 890-adventure
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: de KTM 890 ADVENTURE neemt avontuurlijke reizen serieus. De KTM 890 ADVENTURE, geüpdatet voor dit jaar, biedt ongeëvenaard rijgemak op alles, van snelwegen tot rotsachtige grind-haarspeldbochten. Compleet met herwerkte verstelbare vering, verbeterd zitcomfort en bescherming tegen de wind, de KTM 890 ADVENTURE is klaar om je naar onbekende plaatsen te brengen.Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: TRIUMPH in 1983 - De Meriden schuld bereikt in 1980 de 2 miljoen pond. In oktober scheld de Britse regering Triumph een schuld kwijt van 8,4 miljoen pond maar laat een schuld openstaan van nog een twee miljoen pond aan de Britain's Export Credit Guarantee Dept. Triumph gaat in de volgende jaren met verschillende modellen experimenteren maar de schulden zijn niet meer weg te werken. De productie van de Bonneville werd gestaakt in 1983 doordat het bedrijf in de herfst failliet raakt. In hetzelfde jaar flirt de pennyloze firma met een overname van de Hesketh motorfiets. Sterker nog, men neemt een Hesketh model en verkoopt deze met Triumph emblemen erop.
© 2000 - 2024 Motoroccasion