Nieuwsbrief:

KTM  SX-E3 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Oranje
ktm - sx-e3
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Perfect voor gewone rijders en net zo groen, de 2023 KTM SX-E 3 is baanbrekend op het gebied van volledig elektrische minicross. Gericht op absolute beginners, glijdt de KTM SX-E 3 in het bereik onder de krachtigere KTM SX-E 5 met een steeds gebruiksvriendelijker pakket. Lager vermogen, batterijcapaciteit en kleinere wielen maken het de ideale keuze voor de jongste rijders die hun draai vinden – en gas geven
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Mammoet" betekent: De Duitse Münch Mammut was aan het begin van de jaren zeventig het ultieme wegkanon (108 pk in 1972!). Het viercilinder motorblok met een inhoud van 1200CC was afkomstig uit een NSU-personenauto. De motorfiets is genoemd naar de Duitse motorconstructeur Friedel Münch. Omdat de naam Mammut al door een ander bedrijf bleek te zijn gebruikt, werd die later veranderd in Münch 4-1200TTS. Van deze ultrazware motorfiets is een beperkt aantal gemaakt. De Mammoet is inmiddels een collectors item.
© 2000 - 2024 Motoroccasion