Nieuwsbrief:

KTM  SX-E5 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Oranje
ktm - sx-e5
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De KTM SX-E 5 is een volledig elektrische minicrosser gericht op zowel beginnende als competitieve junior rijders. Met geen uitstoot en minimale geluidsvervuiling, neemt hij zijn plaats in bij de voorhoede van de competitieve minicross en biedt hij een echt READY TO RACE-alternatief voor de 50 cc-benzinemotor. Met hoogwaardige componenten die hem aanzienlijk anders maken dan de vele elektrische mini-fietsen die op de markt verkrijgbaar zijn, is de KTM SX-E 5 een volwaardige wedstrijdmotorfiets, waardoor hij toegankelijker is voor jongere rijders voor gebruik in gebieden waar geluidsemissies zijn beperkt.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Jumbo Run" betekent: Jaarlijkse toertocht waarbij geestelijk gehandicapte kinderen een dagje mee uit worden genomen in het zijspan. De Jumbo Run vindt in verschillende landen plaats. In Nederland werd deze toertocht aanvankelijk georganiseerd door Motor­club Keizer Karei uit Nijmegen. Naar het olifantje Jumbo dat de mascotte van deze toerrit is.
© 2000 - 2024 Motoroccasion