Nieuwsbrief:

KYMCO  AGILITY 16+ 200I ABS - 2022

Garantie: Ja
Nieuw
Mat Grijs
kymco - agility-16--200i-abs
kymco - agility-16--200i-abs
kymco - agility-16--200i-abs
kymco - agility-16--200i-abs
kymco - agility-16--200i-abs
kymco - agility-16--200i-abs
kymco - agility-16--200i-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf

De Agility gaat op de maxi tour. Nu nog praktischer, technischer en stelt de verwachtingen niet teleur. De Agility heeft grote wielen, voor 16 ” en achter 14″, met een grote schijfrem met ABS aan de voorzijde en een vloeistof gekoelde 200 cc-motor met twee kleppen, voor geweldige prestaties met minimaal verbruik. De Agility is een voertuig die volledig op zijn gemak is in de stad, maar ook perfect voor diegenen die iets verder moeten reizen.

Naast het comfortabele zadel voor zowel bestuurder als passagier zit er onder het zadel ook voldoende ruimte. Er is namelijk plek voor twee integraalhelmen. Voor uw voeten is er een ruime treeplank die voldoende ruimte biedt om uw voeten in een natuurlijke positie te plaatsen. Standaard is de Agility uitgerust met een windscherm en handbeschermers, zodat het rijden zelfs in slechte weersomstandigheden aangenaam is.

De volledige LED verlichting zorgt ervoor dat de Agility altijd perfect herkenbaar en geeft maximale zichtbaarheid voor de bestuurder. Aan technologie geen gebrek


Wij zijn officieel motorfiets dealer van Moto Guzzi, Aprilia, Piaggio, Vespa, Kymco,Sym.

Ook zijn wij zijn al jaren één van de grootste leveranciers van scooters, bromfietsen en motorscooters in de regio rond Eindhoven. Naast een enorm assortiment scooters, motorscooters, bromfietsen en snorfietsen kun je bij ons terecht voor alles wat hiermee te maken heeft: sloten, helmen, onderdelen enaccessoires


Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Van Den Burg Eindhoven
Bisschop Bekkerslaan 8
5628 RA Eindhoven

WWW.VANDENBURGEINDHOVEN.NL
WWW.MOTORSCOOTERS.NL
Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Van den Burg Eindhoven
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: BMW in 1990 - Begin jaren negentig ontwikkelde men het Sekundär Luft System, waarmee de uitlaatgassen schoner werden. De verjongde R 100 Classic-serie bood de fabriek voldoende tijd om nieuwe boxermotoren met brandstofinjectie en katalysator te ontwikkelen.
© 2000 - 2022 Motoroccasion