Nieuwsbrief:

MASH  X-RIDE 650 - 2022

€ 5.999,- € 6.999,-
Garantie: Ja
Nieuw
ZWART/GRIJS
mash - x-ride-650
mash - x-ride-650
mash - x-ride-650
mash - x-ride-650
mash - x-ride-650
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2022

De X-Ride 650 Classic laat oude tijden weer herleven. Een back to basic motorfiets in een klassiek supermoto outfit. Een 650cc 1-cilinder die ondanks zijn uiterlijk toch helemaal van deze tijd is. Zo voldoet hij aan de strengste emissie eisen en rem je gecontroleerd door het aanwezige ABS remsysteem. Interessant om te weten maar met de X-Ride 650 Classic wil je maar één ding en dat is rijden. Rijden zoals men dat back the days deed, genietend van het temperament van de 1-cilinder en de roffel uit zijn twee uitlaatdempers!

De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
MotoPort Veldhoven
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1917 - Een derde van de productie is voor het leger. Hiervoor moeten soldaten les krijgen in het mechaniek en het daarvoor in het leven geroepen instituut is de voorloper van het Motor Mechanics Institute.
© 2000 - 2024 Motoroccasion