Nieuwsbrief:

MOTO GUZZI  CALIFORNIA 3 - 1988

Garantie: Ja
40000 Km
Creme/bordeaux
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Zeer mooie en in goede staat verkerende originele California III met slechts 40.000KM! 949CC, 48KW,65PK. Met o.a. RVS kapjes, treeplank met treeplank kappen, windscherm, valbeugel, zijstandaard en leren zadel.
 • HMIMOTO IS DE MOTO GUZZI/ DUCATI/ BENELLI/ APRILIA/ VOXAN SPECIALIST !

  HMI ITALIAANSE MOTOREN AL MEER DAN 25 JAAR GEPASSIONEERDE PROFFESIONALS!
  In de sfeervolle boerderij van HMI Italiaanse Motoren aan de Dorpsstraat 280 te Kiel-Windeweer/Hoogezand, op 25 km van Assen en Groningen, is een grote en bijzonder ingerichte showroom met Italiaanse motoren van nieuw tot klassiek en een professionele werkplaats met grote onderdelenvoorraad voor alle onderhoud aan uw motor.
  HMI NU OOK BENELLI DEALER! Dit legendarische merk zet motoren op de markt met een ongelooflijk scherpe prijs/kwaliteitsverhouding! Kom ze zelf bekijken in onze showroom!

  HMI Italiaanse Motoren is zeker een bezoekje waard. Koffie staat klaar.Kijk op onze website: www.HMIMOTO.nl voor nog veel meer moois!

  prijzen en modellen onder voorbehoud.


Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs. (Indien behaald voor 19 januari 2013)
HMI Italiaanse Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Toerbuffel" betekent: De toerbuffel is de overtreffende trap van de toerfiets. Het is de reismotor in optima forma. Lange tijd kan de toerbuffel een hoge snelheid aanhouden, zonder dat de motorrijder en passagier moe worden. De Honda GoldWing is een goed voorbeeld van een toerbuffel.
© 2000 - 2019 Motoroccasion