Nieuwsbrief:

MOTO GUZZI  V 100 MANDELLO - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Matgrijs
moto-guzzi - v-100-mandello
moto-guzzi - v-100-mandello
moto-guzzi - v-100-mandello
moto-guzzi - v-100-mandello
moto-guzzi - v-100-mandello
moto-guzzi - v-100-mandello
moto-guzzi - v-100-mandello
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
DE SPORTIEVE KANT VAN DE REIS
Klaar voor een nieuw hoofdstuk in de motorfietsgeschiedenis?

*Een gelimiteerde en genummerde editie*

Dit is een speciale variant van de V100 Mandello, in slechts 1913 exemplaren, als eerbetoon aan het oprichtingsjaar van de Marine Luchtvaart Dienst, waar de oprichters Carlo Guzzi, Giorgio Parodi en Giovanni Ravelli deel van uitmaakten. In dit model komen de meest recente innovaties op het gebied van de motorfietsen samen in een exclusieve kleurstelling ter ere van de oorsprong van Moto Guzzi dat van oudsher een nauwe band heeft met de marine.

De V100 Mandello is de perfecte combinatie van de dynamische kwaliteiten van een Roadster en het reisgemak van een authentieke Tourer. Een motor waarmee elke bocht fantastisch wordt en die de rijder en duopassagier al het nodige comfort voor lange reizen biedt, met nieuwe technologieën die onmiddellijk de deuren naar een opwindende toekomst openen: zoals de adaptieve aerodynamica.

Bij de V100 Mandello, het basis model, zijn de quickshifter, MIA, Handvatverwarming en bandenspanningssensoren optioneel. Bij de V100 Mandello S zijn deze opties standaard.
 

  • Ga voor zekerheid en geniet bij dit nieuwe model van fabrieksgarantie en mobilityservice!

    NIWA Motoren bestaat ruim 25 jaar en is de absolute Suzuki, KTM, Kawasaki en Italiaanse specialist van het noorden.

    Met ruim 250 motoren op voorraad bent u voor zowel nieuwe als gebruikte motoren van alle merken bij ons aan het juiste adres. Wij ruilen uw motorfiets graag in, bovendien is inruil van uw auto ook mogelijk.

    NIWA Motoren is tevens eigenaar van Voordeelhelmen Zwaagdijk, ook voor kleding, helmen en accessoires adviseren wij u graag.

    Interesse in deze motorfiets ? Neem contact met ons op via 0228-564000 of stuur een email naar verkoop@niwa.nl

    Maandag:Gesloten
    Dinsdag:08:30 - 17:30
    Woensdag:08:30 - 17:30
    Donderdag:08:30 - 17:30 (koopavond van 1 april tot 1 sept)
    Vrijdag:08:30 - 17:30
    Zaterdag:08:30 - 16:30
    Zondag:Gesloten

Opties en Accessoires:
Adaptieve aerodynamica, Bochten ABS, Cruise control, Elektronisch verstelbaar windscherm, Full LED Verlichting, Ride by Wire, Rijmodi, TFT kleurendisplay, Traction control




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
NIWA Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Dieselen" betekent: Ook wel nadieselen. Verschijnsel dat de motor door zelfontbranding van het benzine-luchtmengsel blijft doorlopen nadat het contact is afgezet. Dit wordt veroorzaakt door het nagloeien van koolafzetting op de bovenkant van de zuiger, in de cilinderkop of op de kleppen. Dieselen is een vorm van pingelen of detoneren, zijnde een ongereguleerde vorm van verbranding in de motor.
© 2000 - 2024 Motoroccasion