Nieuwsbrief:

MOTO GUZZI  V 85 TT - 2021

Garantie: Ja
50250 Km
Groen/grijs
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Deze mooie V85 TT Centenario jubileum uitvoering is voorzien van o.a. valbeugels, middenbok, handvatverwarming, handkappen,GPS steun, koplamp beschermer, Gamma Zinken aluminium Bellypan, aluminium kofferset en topkoffer. Deze complete reismotor staat voor je klaar met fabrieksgarantie tot november 2025!
  • HMIMOTO IS DE MOTO GUZZI/ DUCATI/ BENELLI/ APRILIA/ VOXAN SPECIALIST !

    HMI ITALIAANSE MOTOREN AL MEER DAN 25 JAAR GEPASSIONEERDE PROFFESIONALS!
    In de sfeervolle boerderij van HMI Italiaanse Motoren aan de Dorpsstraat 280 te Kiel-Windeweer/Hoogezand, op 25 km van Assen en Groningen, is een grote en bijzonder ingerichte showroom met Italiaanse motoren van nieuw tot klassiek en een professionele werkplaats met grote onderdelenvoorraad voor alle onderhoud aan uw motor.

    HMI Italiaanse Motoren is zeker een bezoekje waard. Koffie staat klaar.Kijk op onze website: www.HMIMOTO.nl voor nog veel meer moois!

    prijzen en modellen onder voorbehoud.






Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
HMI Italiaanse Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Donorcycle" betekent: Woordspeling op motorcycle. Chirurgenhumor uit de Verenigde Staten. Motorrijders hebben op de operatiekamers van ziekenhuizen de reputatie niet zelden een bron van donororganen te zijn, gezien de hoge incidentie van sterfgevallen bij motorongelukken. De meerderheid van de motorpopulatie bestaat uit jonge mannen in de kracht van hun leven. In verschillende Amerikaanse staten is het niet verplicht een helm te dragen. Dodelijke ongelukken zijn nogal eens te wijten aan hersenletsel. De organen die geschikt zijn voor transplantatie zijn dan nog in een uitstekende staat. Ook uit de hoek van de chirurgen komt de variant murdercycle. Donorcycle of donorbike wordt ook gebruikt in de betekenis van onderdelenbron wanneer een complete motorfiets wordt gekannibaliseerd om een andere motorfiets aan het rijden te houden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion