Nieuwsbrief:

MOTO MORINI  X-CAPE - 2023

Garantie: Nee
Nieuw
ANTRACIET
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De X-Cape is Moto Morini’s eerste Adventure motor en valt op door zijn aangename en originele lijn. Een compleet nieuw design die onderscheidt zich van andere motorfietsen in dezelfde categorie.
Deze X-Cape wordt aangedreven door 649cc sterke parallel-twin Het vermogen bedraagt 60 pk (44 kW) bij 8.500 tpm en het koppel 56 Nm bij 7.000 tpm. Daarmee zou de Moto Morini een topsnelheid kunnen bereiken van 175 km/u. Het model komt ook als een A2 variant met 35 kW
Vanaf standaard is deze Morini voorzien een 7-inch TFT-kleuren, bandenspanning sensoren, bluetooth module voor het verbinden van je Smartphone en nog veel meer! 

* ABS (uitschakelbaar)
* Brembo remmen
* Marzocchi vering volledig instelbaar
* 7 inch TFT display
* Ook mogelijk voor A2 rijbewijs
* 845 mm zithoogte

 
  • MVM Motoren is off Suzuki dealer - Royal Enfield dealer - MotoMorini dealer - Het Suzuki V-Strom center voor Nederland en het adres voor U gebruikte motor met een keuze uit 150 motoren met garantie tot wel 24 maanden.

    Tevens zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland met wel een keuze uit 45 motoren . Zie MOTORVERHUUR.NL





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
MVM Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: KAWASAKI in 2011 - De vloeistofgekoelde DOHC-viercilinderlijnmotor met 16 kleppen van 1.043 cm3 in de Z 1000 SX ABS biedt een groter uitgangsvermogen (138 pk) en sterker koppel dan die van de vorige Z1000. Bij de selectie van de nieuwe cilinderinhoud had de Z1000 een naam hoog te houden. De W 800: -Een mooi motorblok bouwen- was een belangrijk uitgangspunt bij het ontwerpen van de nieuwe luchtgekoelde verticale twin. De klassiek vormgegeven motor heeft een laag gewicht en is in zijn eenvoud een lust voor het oog. Waar mogelijk is metaal gebruikt in plaats van kunststof. Het resultaat is een gevoel van ouderwetse kwaliteit dat alleen de solide uitstraling van metalen onderdelen kan geven.
© 2000 - 2024 Motoroccasion