Nieuwsbrief:

MOTO MORINI  X-CAPE - 2022

Garantie: Ja
5811 Km
ROOD
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
MOTO MORINI X-CAPE UITVOERING MET NOG GEEN 6000 KM ! NIEUW STAAT MET DE KOP ER AF.

7990 EURO RIJKLAAR MET 24 MAANDEN GARANTIE BIJ DE OFF DEALER MVM MOTOREN.

De nieuwe X-CAPE is avontuur in Moto Morini stijl! Veelzijdigheid, plezier en comfort gestoken in een futuristische, opvallende look. Het 19'' voorwiel en een forse voorvork met een diameter van 50 mm garanderen een verrassend strakke wegligging, waardoor hij net zo geschikt is voor bergpassen als offroad op de onverharde wegen.

Het ruime zadel die comfortabel is voor zowel de bestuurder als duopassagier, is slechts 845 mm van de grond, maar biedt ook een perfecte ergonomie voor de wat langere motorrijders onder ons.
  • MVM Motoren is off Kawasaki dealer - Suzuki dealer - Het Suzuki V-Strom center voor Nederland en het adres voor U gebruikte motor met een keuze uit 150 motoren met garantie tot wel 24 maanden.

    Tevens zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland met wel een keuze uit 45 motoren . Zie MOTORVERHUUR.NL

Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
MVM Motoren Soesterberg
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Grijs pijpje" betekent: Wanneer een viertakt motorfiets geen olie verbruikt en goed staat afgesteld en op gelode benzine rijdt, zal de binnenkant van de uitlaatdemper grijs worden. Een grijs pijpje is evenals de grijze kleur van de elektroden van de bougie een teken dat een goede verbranding plaatsvindt.
© 2000 - 2022 Motoroccasion