Nieuwsbrief:

PIAGGIO  MP3 350 LT SPORT - 2020

Garantie: Ja
Nieuw
Zwart / wit / groen / grijs
piaggio - mp3-350-lt-sport
piaggio - mp3-350-lt-sport
piaggio - mp3-350-lt-sport
piaggio - mp3-350-lt-sport
piaggio - mp3-350-lt-sport
piaggio - mp3-350-lt-sport
piaggio - mp3-350-lt-sport
piaggio - mp3-350-lt-sport
piaggio - mp3-350-lt-sport
piaggio - mp3-350-lt-sport
piaggio - mp3-350-lt-sport
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
VEROVER DE STAD OP DRIE WIELEN

Het design, dat is gebaseerd op dat van de Piaggio MP3 500 HPE Sport, is direct herkenbaar aan de vele details in matzwart, zoals de gietwielen met vijf dubbele spaken. Standaard kenmerken zijn onder andere de wave-remschijven in het voorwiel en de felrode veren van de achterschokdempers, die een stukje dynamiek in het uiterlijk verzorgen. 

De MP3 350 is er in vijf kleurstellingenL matzwart, matgrijs, matgroen, plus een klassiek Pastel-wit en het nieuwe hoogglans-grijs.

Diverse accessoires zijn leverbaar zoals: navigatie, topkoffer, hoog windscherm, alarm etc...

 


 • Pels Motoren is een RDW erkend bedrijf en volwaardig BOVAG-lid. Wij zijn dealer van diverse merken en hebben een compleet ingerichte werkplaats waarin wij het reparatie en onderhoud doen van alle merken Motoren, Motorscooters en scooters. Bij ons gekocht of niet wij staan graag voor u klaar.

  Al onze gebruikte motorvoertuigen boven de €500,-- en vanaf bouwjaar 2005, worden voor de vaste prijs standaard geleverd met 3 maanden garantie en worden afgeleverd met een algehele controle / onderhoudsbeurt.

  Tevens is het mogelijk om de garantie te verlengen naar 6 maanden BOVAG-garantie voor een meer prijs van €100,-- voor scooters tot 50cc en € 250,-- voor motor-scooters/fietsen vanaf 50cc.

  Voor meer informatie belt u 030-6622646

  Met vriendelijke groet,

  Pels Motoren
  Gessel 1
  3454MZ De Meern

  Officieel motordealer van: Aprilia en MotoGuzzi

  www.pelsmotoren.nl

Opties en Accessoires:
Aangepaste bestickering, ABS, ASR, Automaat, LED dagrij verlichting, Middenbok, Verhoogde ruit
Deze motor is geschikt voor B rijbewijs. (Indien behaald voor 19 januari 2013)
Pels Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Girder" betekent: In de jaren vijftig in onbruik geraakte voorvork met uitwendige veren, maar niet geconstrueerd als een parallelvork, zoals de springer-voorvork die door veel vooroorlogse Amerikaanse motormerken werd toegepast. De vorkpoten van de girdervork werden met het oog op de stijfheid gemaakt van stalen pijp in een driehoeksconstructie naar analogie van de sterkste constructievorm uit de bruggenbouw. De scharnierpunten van de vork zitten daar waar de veren (of één centrale veer) in elkaar worden gedrukt, bovenaan, vlak onder en boven het Malhoofd. Een variant van de girdervork was de Webbvork.
© 2000 - 2020 Motoroccasion