Nieuwsbrief:

ROMET  SCMB 250 - 2019

€ 3.790,- € 4.490,-
Garantie: Ja
Nieuw
Blauw metallic
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Motor: V2 249ccm, Topsnelheid: 120 km/h, Versnellingen: 5, Starter: Electrisch, Wielbasis: 1430 mm, Gewicht: 149 kg, Power: 13.5 Kw. 2 jaar fabrieksgarantie. Nieuw in Nederland Romet, eindelijk een Caferacer van goede kwaliteit, goed sturend, met een geweldige V2 motor. Het demo model staat klaar voor een proefrit! De prijs is inclusief rijklaar en afleverkosten.
  • Kleinschalig, betrokken en met passie voor motoren, dat is HH Motoren.
    De prijs is inclusief rijklaarmaak kosten. De motoren worden altijd geleverd met een afleverbeurt. Op alle motoren is financiering mogelijk.
    Kijk voor openingstijden op www.hhmotoren.nl.

Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
HH Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Gangmaakmotorfiets" betekent: Motorfiets voor het gangmaken van wielrenners in baanwedstrijden. Een dergelijke motorfiets wordt ook stayer genoemd. Afhankelijk van de lengte van de baan worden lichtere dan wel zwaardere motorfietsen gebruikt. De zware gangmaakmotorfietsen zijn uiterst imposante motorfietsen met een 2000CC (Anzani) o f 2400CC (BAC ) v-twin motorblok en een enorm stuur. Door de zitpositie van de berijder/ gangmaker, rechtop en wijdbeens, wordt een dusdanig grote slipstream gecreŽerd dat de wielrenner erachter snelheden van rond de honderd kilometer per uur kan bereiken. De bestuurder speelt een belangrijke rol in de wedstrijd. Niet alleen moet hij in nauwe samenwerking met de wielrenner een zo hoog mogelijke snelheid trachten te bereiken, maar hij kan ook door een (plotselinge) verandering in zijn zitpositie een langskomende concurrent een windklap toedienen, waardoor deze snelheid verliest. Door het vacuŁm dat achter de gangmaker of stayermotorfiets ontstaat zijn wielrenner en gangmaker in staat met elkaar te praten. Baanwedstrijden voor wielrenners bestaan nog steeds, maar worden niet meer achter gangmaakmotorfietsen verreden. Als gangmaakmotorfietsen werden in het verleden ook dernies gebruikt.
© 2000 - 2019 Motoroccasion