Nieuwsbrief:

ROYAL ENFIELD  BULLET 500 - 2019

Garantie: Ja
Nieuw
Zwart
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf

Royal Enfield Bullet

De nieuwe Royal Enfield Bullet 500 is de motor met het tijdloze, iconische en handgemaakte ontwerp van de legendarische Bullet. Hij komt voort uit dezelfde stijl van de oorspronkelijke Royal Enfield Bullet uit de jaren 50. Deze wordt aangedreven met een stevige 500 cc Unit Construction Engine voor een betere verbranding, een superieure krachtlevering en een verbeterde brandstofeconomie. De iconische Bullet 500 is uitgerust met moderne technologie. De Royal Enfield Bullet 500 is uitgerust met een schijfrem in het voorwiel, een startmotor en een katalysator uitlaat. Deze Bullet zal snel verward worden met een echte klassieker.

Op de Bullet 500 staat het legendarisch Royal Enfield Winged-embleem in een unieke dubbele zilveren en gouden toon. De koplampbehuizing is met de “Tiger Eye Lamps” uitgerust voor de iconische Bullet uitstraling. Ookal is de koplamp klassiek, deze bezit een krachtige halogeenlamp zodat deze een goede verlichting kan bieden. De klassieke dubbele zitplaats zorgt voor een goede en comfortabele houding bij de bestuurder alsook bij de passagiers tijdens lange ritten.

  • GEBR. VAN DOORN MOTOREN.

    Authorized  ROYAL ENFIELD  Dealer

    Onderhoud motorfietsen, schadeherstel, kledingshop met merken als Buse, Jofama, Halvarssons en Lindstrands.

Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Gebroeders Van Doorn Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Highsiding" betekent: Controle over de motorfiets verliezen en er aan de hoge kant (high side) afvallen.
© 2000 - 2019 Motoroccasion