Nieuwsbrief:

ROYAL ENFIELD  CLASSIC 500 - 2009

Garantie: Ja
6783 Km
GROEN
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Super mooie Royal Enfield Classic 500 met 6783 km op de teller    écht zo goed als nieuw!!!!!

Door ons volledig omgebouwd naar Scrambler in 1960 style.....zeer fraaie motor waar geen kosten aan bespaard zijn.
Kom hem maar snel in onze showroom bewonderen!


  • Schepers motoren design is een all-round motorzaak en sinds 2002 een begrip in een van de mooiste motor-tourgebieden van Nederland; Limburg.

    Bij ons vindt je: een moderne werkplaats waar wij met onze 25 jaar ervaring iedere motor de beste verzorging bieden, diverse speciaal geselecteerde betrouwbare occasions ( afgeleverd met garantie, financiering & inruil mogelijk ), kledingshop met bekende merken zoals Premier, Arai, IXS, Grandcanyon, Stylmartin, Daytona.

    Gespecialiseerd in customizing, van kleine veranderingen tot totaal ombouw. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw motor te bespreken. Onze creaties zien er overigens niet alleen super vet uit, wij garanderen ook 100% rijplezier!

Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Schepers Motoren Design
 045-5644889
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: INDIAN in 1942 - Indian Motorcycle begint met de productie van een geavanceerde cardan aangedreven vierbak militaire motorfiets. Indian Motorcycle wint daarmee de Army-Navy Production Award. Het bedrijf wordt verkocht en geconsolideerd in de Torque Engineering Company. Later wordt het bedrijf verdeeld. De productie gaat naar de Atlas Corporation en de distributie naar de Indian Sales Corporation.
© 2000 - 2019 Motoroccasion