Nieuwsbrief:

ROYAL ENFIELD  CLASSIC SQUADRON - 2020

Garantie: Ja
Nieuw
Squadron Blue
royal-enfield - classic-squadron
royal-enfield - classic-squadron
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
De Royal Enfield Classic Squadron Blue bezit een krachtige 500 cc motor met brandstof injectie en met een na-oorlogse uitstraling. Deze Classic Squadron Blue zal de meest gewenste motorfiets zijn in de geschiedenis van Royal Enfield.
\r\n\r\n

Deze motorfiets is geschikt voor degenen die alles willen: macht, brandstofeconomie, betrouwbaarheid en eenvoud van een klassieke stijl. Dit werd nog nooit eerder gecombineerd. De Classic Squadron Blue laat u genieten tijdens uw rit dankzij het geluid van de motor en het gevoel van kracht in combinatie met de kracht die het belichaamt. Het uitzicht is simpelweg beter als je op een Royal Enfield Classic Squadron Blue zit, op of van de weg.
\r\n\r\n

De Royal Enfield Classic Squadron Blue heeft een schijfrem in het voorwiel, de iconische “Tyger Eye Lamps” en een comfortabele zitplaats. De tank heeft een verfijnd na-oorlogs design en dankzij de dij-pads heeft de Classic Squadron Blue een vintage look.
\r\n
  • GEBR. VAN DOORN MOTOREN.

    De Royal Enfield Store van Nederland ruime voorraad en demo's.

    Authorized  
    ROYAL ENFIELD  Dealer

Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Gebroeders Van Doorn Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 2012 - Toegevoegd aan het modeljaar 2012 zijn de nieuwe Softail Slim en Seventy-Two. Ook de Dyna Switchback wordt ge´ntroduceerd.
© 2000 - 2020 Motoroccasion