Nieuwsbrief:

ROYAL ENFIELD  CONTINENTAL GT 650 - 2024

€ 8.699,- € 9.199,-
Garantie: Ja
Nieuw
ROCKER RED
royal-enfield - continental-gt-650
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024
Fabrieksgarantie: 36 maanden

De Continental GT 650 zal vooral de sportieve rijder aanspreken die valt voor de klassieke Café Racer stijl. Het optionele café racer single zadel, de kenmerkende Continental GT tank, de meer naar achter geplaatste voetsteunen en de stijlvolle clip-ons maken van deze café racer een echte allrounder. Of je nu comfortabel in de stad onderweg bent, over de snelweg van A naar B wil of via oneindige bochten naar je bestemming rijdt, de Continental GT zal je nooit teleurstellen. In het hart van het frame, dat ontworpen is door Harris Performance, klopt een levendige, olie/ luchtgekoelde 648cc parallel twin die een zeer gebruiksvriendelijk vermogen levert (47pk, 52Nm). Een 6-versnellingsbak, 18” en het Bosch ABS zijn slechts een paar features die deze Royal Enfield zo speciaal maken

Engeland in de jaren ‘60; jonge mannen en vrouwen op gestripte motoren verzamelen zich rond cafés. Een nieuwe, stijlvolle motorcultuur is geboren. De Continental GT is een knipoog naar die tijd. Het is een machine met een verhaal die je terugbrengt naar een tijd dat motorrijden een statement was. Bekijk de video en herbeleef dit culturele fenomeen dat voor altijd springlevend zal blijven.

Clip-on stuurhelften, langwerpige tank en een kenmerkend Café Racer zadel voor de optimale look. Deze klassieker met racer silhouet laat de Café Racer cultuur weer helemaal herleven!Vertrouw op het dubbele wiegframe in café racer stijl en de dubbele schokdempers achter bij elke snelle wending en laat de componenten hun werk doen. Voetsteunen en clip-ons zijn dusdanig geplaatst voor een aerodynamische zithouding. Inkepingen in de tank voor de knieën zorgen voor optimale snelheid en prestaties.

Ook geschikt voor het A2 rijbewijs.


Met 24 maanden fabrieksgarantie. Te bezichtigen en uit voorraad leverbaar bij Motorcity Amsterdam.

( BEL ALTIJD EERST VOOR BESCHIKBAARHEID)

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

MOTORcity Amsterdam is de motordealer voor Amsterdam en omstreken. In onze grote showroom in Amsterdam tref je alleen de beste merken. Zowel nieuwe motoren als tweedehands motoren. Bij motor-dealer MOTORcity vinden wij klantcontact belangrijk en leveren graag maatwerk. Of u binnen komt voor een nieuwe motor, of graag uw motoronderhoud wilt laten uitvoeren.

Zakelijk motorrijden, wist u dat zakelijk motorrijden erg interessant kan zijn? Je kan namelijk veel fiscale voordelen trekken aan een zakelijk aanschaf. Zo kunt u onder andere:
- BTW voordeel genieten
- KIA toepassen, zorgt voor een versnelde afschrijving van 28%
- Overige afschrijvingen genieten
- Rente over een financiering boeken als kosten
-Tanken op kosten van uw onderneming
- Onderhoud laten afschrijven via uw onderneming
Vooraf is het wel verstandig om dit met uw boekhouder/accountant te bespreken.


MOTORcity Amsterdam heeft motorrijden in hart en nieren en onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Ons team bestaat dan ook uit exclusief motorrijders.

Naast alle nieuwe motoren heeft MOTORcity Amsterdam ook altijd meer dan 300 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad.

MOTORcity Amsterdam is officieel dealer van: Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Royal Enfield, CF Moto en Can-Am




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motor City Amsterdam
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Monoshock" betekent: Monoschokbreker die de achtervering verzorgt in plaats van twee schokbrekers, een ter linker en een ter rechterzijde van de motorfiets.
© 2000 - 2024 Motoroccasion