Nieuwsbrief:

ROYAL ENFIELD  CONTINENTAL GT - 2020

Garantie: Ja
Nieuw
Black Magic
royal-enfield - continental-gt
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Royal Enfield Continental GT 650
 

De Royal Enfield Continental GT Twin 650 is de evolutie van de Continental GT 535. Deze laatste is een evolutie van de Continental GT 250, de originele café racer van Royal Enfield. Deze GT wordt aangedreven door een Twin 650 waardoor hij beter presteert dan zijn voorganger.

De klassieke horizontale splitsing die dwars doorheen loopt werd behouden, waardoor de motor van deze Continental GT Twin 650 elegant afgewerkt is en over een dubbele frame beschikt. De cockpit straalt nog steeds de authentieke vibe uit van een café racer dankzij de opvallende tank, het stuur en de klassieke stijl. De Continental GT Twin 650 is uitgerust met naar boven gerichte uitlaten, net zoals de jaren 60 in London.

Om de perfecte rit te creëren voor deze Continental GT Twin 650 was er meer nodig dan een goed uiterlijk. Het team dat het ontwerp en de ontwikkeling bedacht heeft zijn jarenlange opgebouwde knowhow toegepast bij het instellen van belangrijke parameters. Hieronder vallen de stuurhark, bodemvrijheid en hellingshoek.

  • GEBR. VAN DOORN MOTOREN.

    De Royal Enfield Store van Nederland ruime voorraad en demo's.

    Authorized  
    ROYAL ENFIELD  Dealer

Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Gebroeders Van Doorn Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: APRILIA in 2010 - In wat een sprookjesachtig verhaal lijkt wint Max Biaggi zijn eerste World Superbike kampioenschap met Aprilia en de door de fabriek gesteunde RSV4. Op 15 augustus 2010 werd Aprilia het meest succesvolle motorsport merk in de geschiedenis door meer overwinningen dan collega MV Agusta te halen met een record van 276 overwinningen.
© 2000 - 2020 Motoroccasion