Nieuwsbrief:

SUZUKI  AN 400 BURGMAN ABS - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Zilver Zwart Mat Zwart
suzuki - an-400-burgman-abs
suzuki - an-400-burgman-abs
suzuki - an-400-burgman-abs
suzuki - an-400-burgman-abs
suzuki - an-400-burgman-abs
suzuki - an-400-burgman-abs
suzuki - an-400-burgman-abs
suzuki - an-400-burgman-abs
suzuki - an-400-burgman-abs
suzuki - an-400-burgman-abs
suzuki - an-400-burgman-abs
suzuki - an-400-burgman-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Chic, praktisch, luxueus en sportief. De Suzuki Burgman 400 doet denken aan een elegante atleet, die een gespierde acceleratie van een 399 cc-krachtbron koppelt aan de pure gratie van een chic, nieuw design.
Een vormgeving die wordt gekenmerkt door LED-koplampen en de eveneens met LED-techniek uitgeruste achterlichtunit. Deze maxiscooter, die ook bekendstaat als Suzuki AN400, is overal inzetbaar, of je nu naar je werk rijdt of in het weekend een flinke toertocht maakt, al dan niet met duopassagier.

Het rijcomfort van de motorscooter staat op hoog niveau dankzij de hoge toerruit en het dik gepolsterde zadel met instelbare ruggensteun. Een superstabiel en wendbaar rijwielgedeelte maakt elke rit bovendien tot een opwindende gebeurtenis. Daarbij zijn praktische zaken natuurlijk niet vergeten: de Suzuki Burgman 400 heeft een riante opbergruimte van 42 l onder het getrapte zadel en heeft in het voorpaneel nog eens twee bergruimtes, waarvan er een is voorzien van een 12-voltstopcontact. De Suzuki Burgman 400 is direct geschikt voor het A2-rijbewijs.
  • 48,3 L opbergruimte totaal
  • Traction Control
  • ABS
  • ECO Drive
  • Standaard 12V aansluiting in het opbergvak
Bovendien wordt elke nieuwe Suzuki geleverd met 6 jaar garantie, gratis mobiliteits service binnen de garantie periode en is er de optie op Suzuki Finance financieringen, en speciaal voor de Suzuki rijders is er de Suzuki Motorverzekering!
 
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Gooseneck" betekent: Balhoofd dat zodanig is veranderd dat de voorvork meer onderuit/naar voren komt te staan. De balhoofdpijp wordt voor het frame uit gezet door een verlengstuk in de vorm van een ganzenek (gooseneck). Chopper-bouwers kiezen soms voor deze constructie. Door de hiermee gepaard gaande verlenging van de wielbasis, ontstaat een indirecte manier van sturen in bochten die niet iedereen als even prettig ervaart. Deze eigenschap wreekt zich het minst wanneer zoveel mogelijk lange rechte stukken worden afgelegd. Een gooseneck is ook de als een ganzenek gevormde bevestigingsstang tussen motor en zijspanbak. Gooseneck is tevens een bekende bocht in het circuit op het Isle of Man.
© 2000 - 2024 Motoroccasion