Nieuwsbrief:

SUZUKI  GS 1000 - 1978

Garantie: Ja
3554 Km
ROOD
suzuki - gs-1000
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf

Suzuki GS 1085 volledig opgebouwd voor deelname aan MO Classic Racer Sprint bij Glemseck 101, hét jaarlijkse event voor Vintage motoren / Café racers / Custom bikes enz enz

Het betreft hier een voorbeeld & reclame motor om een inkijk te geven in de aanpassingen en restauratie wwerkzaamheden die wij zoal uitvoeren, daarom is deze motor op dit moment helaas niet te koop!
   • Schepers motoren design is een all-round motorzaak en sinds 2002 een begrip in een van de mooiste motor-tourgebieden van Nederland; Limburg.

    Bij ons vindt je: een moderne werkplaats waar wij met onze 30 jaar ervaring bijna ieder type motor de beste verzorging bieden, diverse speciaal geselecteerde betrouwbare occasions ( afgeleverd met garantie, financiering & inruil mogelijk ), kleding & helmen van o.a. Premier, Arai, 70's, IXS, Grandcanyon, Merlin, Stylmartin, Daytona.

    Gespecialiseerd in restauratie en customizing, van kleine veranderingen tot totaal ombouw. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw motor te bespreken. Onze creaties zien er overigens niet alleen super vet uit, wij garanderen ook 100% rijplezier!

Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Schepers Motoren Design
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: KAWASAKI in 1953 - Voortvloeiend uit de ontwikkeling van het KE-1 motorblok komt uiteindelijk de KB-5. Deze zou vanaf 1953 de komende tien jaar de aandrijving van diverse 125 cc modellen zorgen. Voorbeelden hiervan zijn de Meihatsu 125-500 en de in 1956 vervaardigde Meihatsu 125 de Luxe. Deze behaalde een topsnelheid van 81,5 km per uur wat in die tijd een snelheidsrecord was. In een in die tijd gehouden test liep het blok zonder enige vorm van onderhoud maar liefst 50.000 kilometer, een uitzonderlijk goede prestatie.
© 2000 - 2022 Motoroccasion