Nieuwsbrief:

SUZUKI  RGV 250 - 1991

Garantie: Ja
18504 Km
ZWART
suzuki - rgv-250
suzuki - rgv-250
suzuki - rgv-250
suzuki - rgv-250
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 1991

Deze RGV250 is geheel gereviseerd en verkeert in top conditie! De motor is voorzien van nieuwe zuigers/veren, powervalves, krukas, lagers, keringen, uitlaten set, demper set is perfect afgesteld en loop als een kogel! Alleen als je de meerwaarde begrijp is dit de motor voor jou.

Hoegee Suzuki Center is dé Suzuki exclusief dealer van Nederland. In onze showroom zijn alle nieuwe Suzuki modellen te zien en beschikbaar voor een proefrit. Daarnaast hebben wij een ruime voorraad occasions, zowel van Suzuki als andere merken. U kunt bij ons ook terecht voor kleding, accessoires en onderhoud van uw motorfiets Tevens beschik onze moderne werkplaats over een testbank waar wij u motor kunnen controleren en afstellen. Als Yoshimura importeur leveren wij alle producten voor uw motor, Van een slip-on demper tot hoogwaardige tuning bent u bij ons op het juiste adres.

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Afferden, de koffie staat klaar!

Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0487-514552 of u kunt een email sturen naar info@hoegeesuzukicenter.nl

www.hoegeesuzukicenter.nl
facebook.com/ Hoegee Suzuki Center




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Hoegee Suzuki Center
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Pancake" betekent: Aanduiding voor een motorfiets waarbij de cilinders in het horizontale vlak tegenover elkaar liggen. De langste traditie op het gebied van boxermotoren heeft Duitsland. De bekend­ste boxermotor is die met twee cilinders van het Duitse merk BMW. De Honda GL1000 GoldWing die in 1974 op de motorbeurs van Keulen werd geďntroduceerd, heeft een watergekoelde viercilinder boxermotor. Inmiddels heeft de GoldWing een opvolger gevonden in de Aspencade met een zescilinder boxermotor van 1500CC. Een boxermotor met twee cilinders wordt in het Engels een flat twinof pancake, oftewel pannekoek genoemd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion