Nieuwsbrief:

SUZUKI  SV 650 XA - 2020

€ 6.990,- € 8.299,-
Garantie: Ja
Nieuw
ZWART / GRIJS
suzuki - sv-650-xa
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
NU BIJ DE NIEUWE SUZUKI DEALER VAN DE REGIO UTRECHT EN OMSTREKEN:
NIEUW UIT VOORRAAD LEVERBAAR VAN 8299 NU VOOR MAAR 6990 EURO MET 3 JAAR GARANTIE EN 10 JAAR MOBILITIJD SERVICE.

Op een populaire allrounder als de Suzuki SV650A is het genieten geblazen. Niet alleen dankzij een levendige Dual Spark V-twin en compacte afmetingen, maar vooral door zijn wendbare rijgedrag en lage gewicht. Op basis van de SV650A introduceert Suzuki Motoren nu de stoere SV650XA met unieke designdetails en clip-ons die een sportievere rijpositie en een nog directer stuurgedrag mogelijk maken. Deze lichte en snelle caféracer verscheen eerst als studiemodel, maar door vele enthousiaste reacties konden we niet anders dan de motorfiets in productie nemen. En zie hier, de nieuwe Suzuki SV650XA is klaar voor actie!
  • MVM Motoren De Meern is officieel Benelli - Royal Enfield dealer en het adres voor U gebruikte motor met een keuze uit 50 motoren met garantie tot wel 24 maanden.

    Tevens zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland met wel een keuze uit 45 motoren . Zie MOTORVERHUUR.NL

     

Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
MVM Motoren de Meern
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Tieten" betekent: Onder bezitters van BMW-boxermotorfietsen wordt gesproken van tieten, doelend op de naar buiten stekende cilinders van hun motorfiets. De vergelijking met borsten geldt vooral voor de oudere types boxers met ronde klepdeksels.
© 2000 - 2020 Motoroccasion