Nieuwsbrief:

SUZUKI  V-STROM 1050 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Zwart/Blauw
suzuki - v-strom-1050
suzuki - v-strom-1050
suzuki - v-strom-1050
suzuki - v-strom-1050
suzuki - v-strom-1050
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De nieuwe V-Strom 1050. Direct uit voorraad leverbaar!
Inclusief 6 jaar garantie!
De V-STROM 1050 geeft je volledige vrijheid. Hij is gebouwd voor robuuste prestaties, voor de lange adem, om je in alle comfort naar je bestemming te brengen. Avontuurlijk toeren was nog nooit zo fijn. En nog nooit zo opwindend.

Het compacte, lichte rijwielgedeelte van de V-Strom 1050 is ontworpen om comfort, veelzijdigheid en rijplezier te bieden. Elk aspect is gericht op maximale wendbaarheid en controle onder alle omstandigheden, of de rijder nu lange afstanden over geplaveide wegen aflegt of landwegen en off-roadpaden kiest. Het resultaat is een robuuste basis, die zorgt dat deze allround adventure-toermachine verbluffende prestaties levert.
Opties en Accessoires:
Inclusief 6 jaar garantie!, 12V contact onder zadel, ABS, Euro 5, LED Verlichting, Load depend control, Quickshifter, Rijmodi, Suzuki intelligent Ride System met 6-assige IMU, TFT Display, Traction control, USB naast display




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
NIWA Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Vapor lock" betekent: Uitdrukking voor het geblokkeerd raken van de benzineaanvoerleiding, waardoor de motor niet meer wil starten. Wanneer de benzineleiding dicht langs het motorblok loopt en veel hitte opvangt, kan de benzine in de leiding verdampen op het moment dat voor enige tijd wordt gestopt. De benzinedamp (vapor) in de leiding belemmert de doorstroming van benzine naar de carburateur en zet de brandsstofaanvoer als het ware op slot (lock).
© 2000 - 2024 Motoroccasion