Nieuwsbrief:

SUZUKI  V-STROM 1050 XT - 2020

Garantie: Ja
Nieuw
ZWART METALLIC
suzuki - v-strom-1050-xt
suzuki - v-strom-1050-xt
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja

Nu leverbaar!

De Suzuki V-Strom 1050 is scherp gelijnd en heeft het nieuwe design-DNA van Suzuki. Het ontwerp is duidelijk geïnspireerd op dat van de legendarische Suzuki DR-Z woestijnracer en de DR-BIG.

Opvallend is de nieuwe koplamp met LED-verlichting en een verticale indeling voor dim- en grootlicht. Een ander opvallend detail is het aluminium stuur met nieuwe bedieningsunit.
Suzuki levert voor de nieuwe V-Strom 1050 tal van accessoires, zoals valbescherming, mistlampen, handkappen, een lagere buddyseat en handvatverwarming.

NIWA Motoren bestaat al meer dan 20 jaar en is dé absolute Suzuki, KTM, Kawasaki en Italiaanse specialist van het noorden.

Wij ruilen uw motorfiets graag in, bovendien is inruil van uw auto ook mogelijk.

Interesse in deze motorfiets ? Neem contact met ons op via 0228-564000 of stuur een email naar verkoop@niwa.nl
Opties en Accessoires:
Cruise control (Alleen XT), Easy Start, Hellingshoek afhankelijke ABS, Hill Hold Control (Alleen XT), LCD scherm, LED Verlichting, Load Dependent Control (alleen XT), Low RPM-assist, Motion Track Brake-systeem en Combined Brake-systeem (alleen XT), Ride by Wire, Rijmodi, Slope Dependent Control (alleen XT), Traction control 4 standen, Vernieuwde bedieningsunit
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
NIWA Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: INDIAN in 1918 - De Race-activiteiten worden opgeschort als het bedrijf in verband met de oorlog begint met het leveren van 41.000 machines. De 61-cubic inch Powerplus side-kleppen motor wordt ge´ntroduceerd.Een bovenliggende nokkenas, vier kleppen per cilinder in een Powerplus racemotor laat de motor pieken op 192 km/uur. Het is een decennium van groei voor de Indian modellijn, te beginnen met de revolutionaire 1920 Scout, gevolgd door de 95-mph Chief, de nog krachtiger Big Chief, de lichtgewicht Prins, en de geweldige 4-cilinder Four.
© 2000 - 2020 Motoroccasion