Nieuwsbrief:

SUZUKI  V-STROM 650 ABS - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Zwart Grijs Blauw
suzuki - v-strom-650-abs
suzuki - v-strom-650-abs
suzuki - v-strom-650-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De Suzuki V-Strom 650A zet de norm in het middensegment van de dual-purpose-machines. Een term die de veelzijdigheid van deze alleskunner, die ook als DL650 te boek staat, eigenlijk nog tekortdoet.

Met zijn ultieme zitcomfort, zijn pittige en levendige 650 cc V-twin, zijn sublieme wendbaarheid en zijn uitgebreide bagage-mogelijkheden is de term multi-purpose beter op zijn plaats. De V-Strom 650A is de ideale motor voor woon-werkverkeer in de stad, een dagtour naar zee of een romantisch uitje met zijn tweeën. Maar de V-Strom 650A draait ook zijn hand niet om voor een vakantietrip naar verre oorden, met volgeladen koffers uit de accessoirerange. Deze V-twin blinkt uit in souplesse en heeft met 71 pk meer dan genoeg power in huis voor opwindende tochten of snelle snelwegritten. Daarbij brengen zijn efficiënte karakter en zijn riante tankinhoud verre horizonten nog dichterbij.

Voor de V-Strom 650 ABS zijn ook een drietal zeer complete accessoires packs leverbaar:
  • Adventure Pack (middenstandaard, valbeugelset, 3 delig aluminium kofferset, verstralers, handvatverwarming)
  • Black Rhino Pack (middenstandaard, valbeugelset, 2 delig aluminium zijkofferset, handvatverwarming)
  • Touring Pack (middenstandaard, 55L kunststof topkoffer, navigatiesteun boven display)
Bovendien wordt elke nieuwe Suzuki geleverd met 6 jaar garantie, gratis mobiliteits service binnen de garantie periode en is er de optie op Suzuki Finance financieringen, en speciaal voor de Suzuki rijders is er de Suzuki Motorverzekering!
 
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 1994 - De rijke Ducati motorsport traditie continueerde men met de komst van de 916 in 1994. Een nieuwe door Ducati aangezwengelde revolutie op motorgebied. Ditmaal een topprestaties leverende 916 als belichaming van een motorsport categorie. Met de 916 werd de combinatie tussen technologie, stijl en prestaties naar een maximum niveau gebracht. Ducati wist opnieuw een uitstekende balans te vinden tussen vorm en functie, logica en emotie. Door de meest prestigieuze motorbladen in de wereld werd de 916 uitgeroepen tot “Motorcycle of the Year”.De Supermono, één van de mooiste voorbeelden van motorfietsdesign in de geschiedenis, werd in dezelfde periode vervaardigd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion