Nieuwsbrief:

SUZUKI  V-STROM 650 XTA - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Geel Zwart Blauw Wit
suzuki - v-strom-650-xta
suzuki - v-strom-650-xta
suzuki - v-strom-650-xta
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Met een perfecte ergonomie, 650 cc V-twin en een extra ruige uitrusting is de V-Strom 650XTA – ook wel DL650X genoemd – een allroader die zich door niets en niemand laat weerhouden.

Met een fantastisch zitcomfort, een ruime actieradius en de perfecte windbescherming van het in drie standen instelbare windscherm komen de verste bestemmingen binnen bereik. De ruime veerwegen zorgen samen met het lage gewicht en de supersterke, tubeless spaakvelgen – die op de gele versie goudkleurig geanodiseerd zijn – dat je zonder problemen door kunt waar het asfalt ontbreekt. De handkappen beschermen je handen daarbij tegen zwiepende takken. Of gewoon tegen de kou, als je andersoortige, onherbergzame streken opzoekt. Dat neemt niet weg dat je de V-Strom 650XTA natuurlijk ook prima kunt gebruiken voor de dagelijkse woon-werktrip, een vakantietrip of een sportieve rit over de Hollandse dijken. Met de vriendelijke, 71 pk sterke V-Twin en het superwendbare rijwielgedeelte ligt rijplezier overal voor het oprapen!

Voor de V-Strom 650 ABS zijn ook een drietal zeer complete accessoires packs leverbaar:

  • Adventure Pack (middenstandaard, valbeugelset, 3 delig aluminium kofferset, verstralers, handvatverwarming)
  • Black Rhino Pack (middenstandaard, valbeugelset, 2 delig aluminium zijkofferset, handvatverwarming)
  • Touring Pack (middenstandaard, 55L kunststof topkoffer, navigatiesteun boven display)
Bovendien wordt elke nieuwe Suzuki geleverd met 6 jaar garantie, gratis mobiliteits service binnen de garantie periode en is er de optie op Suzuki Finance financieringen, en speciaal voor de Suzuki rijders is er de Suzuki Motorverzekering!
 
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Virago" betekent: Naam voor een model van Yamaha met een v-twin motorblok, dat een custom-look heeft, wat wil zeggen dat de stilering van deze motorfiets de trekken vertoont van een HarleyDavidson Low Rider of Super Glide. Net als andere grote Japanse merken heeft Yamaha de Virago op de markt gebracht om een concurrerend model voor Harley-Davidson te bieden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion