Nieuwsbrief:

SWM  RS 500 R - 2024

Garantie: Nee
Nieuw
Rood
swm - rs-500-r
swm - rs-500-r
swm - rs-500-r
swm - rs-500-r
swm - rs-500-r
swm - rs-500-r
swm - rs-500-r
swm - rs-500-r
swm - rs-500-r
swm - rs-500-r
swm - rs-500-r
swm - rs-500-r
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
SWM Enduro  RS 500R: Deze nieuwe modellen zijn alweer de vijfde generatie Enduro modellen van SWM. Deze motoren zijn door SWM ontwikkeld voor offroad rijders die een enduro motor willen die makkelijk te berijden is maar ook betaalbaar, zowel bij de aanschaf als in het gebruik. Deze enduro motoren zijn van uitstekende kwaliteit met een hoogwaardig afwerkingsniveau en dat voor een uitstekende prijs.

Door het neutrale karakter van de motor zijn de SWM enduros geschikt voor de recreatieve rijder; makkelijk en aangenaam om te rijden zonder verrast te worden in het offroad terrein. Puur motorplezier, fraai ontwerp en moderne motorblokken, voorzien van injectie en LED verlichting, voor en achter. De gebruiks- en onderhoudskosten zijn beperkt door de langere onderhoudsintervallen en lagere onderdelenprijzen. De SWM RS500 Enduro met circa 35 Pk is hiermee geschikt voor het A2 rijbewijs. Deze kan met een tuning kit ook onbeperkt worden gemaakt naar ruim 50 Pk. 





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Femon Parts
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Big Bertha" betekent: Groot formaat zwartlederen tas met chromen nop­pen en schildjes, drie grote chromen gespen en rafelranden aan de kleppen en onderzijde. De Big Bertha werd begin jaren veer­ tig als accessoire geďntroduceerd door Harley-Davidson. De grote bollingen aan de achterzijde doen met enige verbeelding denken aan een fors uitgevallen boezem. De Big Bertha’s wer­den vastgeschroefd aan de zijkanten van het achterspatbord.
© 2000 - 2024 Motoroccasion