Nieuwsbrief:

SWM  SUPERDUAL X - 2017

Garantie: Ja
36 Km
ZWART
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja
Fabrieksgarantie: 24 maanden


De nieuwe SWM SuperDual-T(ravel) is een allroad motor met het juiste adventure gevoel. De SWM SuperDual-X is de opvolger van de SWM RS650 Enduro en is wat meer gericht op een onverharde ondergrond. De Superdual is een lichte en compacte allroad motor, voorzien van alle gemakken die een rijder nodig heeft om comfortabel en betrouwbaar te rijden op de verharde en onverharde wegen. Zo is deze SWM voorzien van een uitstekend 600cc eéncilinder motorblok dat koppel en vermogen vanaf een laag toerental levert. Tevens zijn comfortabele vering en Metzeler Tourance allroad banden voorzien, 19 inch voor en 17 inch achter. De SuperDual-X is voorzien van een 21 inch voorwiel en 18 inch achterwiel met banden die meer nadruk leggen op het onverhard. De SuperDual-T onderscheidt zich met ABS, een 18 liter metalen benzinetank en de standaard meegeleverde accessoires, zoals een windscherm, valbeugels, carterbescherming en bevestigingsset voor de topkoffer(s). De zijkoffers en middenbok zijn als optie leverbaar. Met een gewicht van slechts 169 Kg en een zadelhoogte van slechts 90 cm is de SuperDual optimaal wendbaar en gebruiksvriendelijk.

Dit betreft een BTW motorfiets, ondernemers hebben de mogelijkheid om de BTW te verrekenen.

Voor meer informatie omtrent eventuele inruil, financieringsmogelijkheden of het maken voor een afspraak voor een proefrit kunt u het beste contact opnemen met Henk-Jan Wolff.

Star Twin Motors: Het Italiaanse motorhart van Nederland !

Officieel dealer van Ducati sinds 1983.

Service dealer van Aprilia, Benelli, Cagiva, Husqvarna, Moto-Morini, MV-Agusta en SWM.

Bezoek onze website voor ons complete aanbod aan motoren en speciale technische diensten
www.startwin.com
Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
Star Twin Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HONDA in 2014 - De nieuwe FC6 op basis van het Gold Wing platform. De nieuwe uitgeklede 1800 cc Gold Wing F6C weegt 70 kg minder dan de Gold Wing. Honda's retro - klassieker CB1100 zal in twee gedaanten geproduceerd worden in 2014. In reactie op feedback van klanten zal de nieuwe CB1100 EX versie met spaakwielen en een dubbele uitlaat worden toegerust om de stijl van de jaren 1960 en '70 te benadrukken. De standaard machine zal beschikbaar blijven in een opvallende all - zwarte kleurstelling . Beide versies zijn voorzien van een nieuwe zesbak , hogere koplamp positie en verbeterde instrumentatie .In Nederland zal alleen de CB1100EX met spaakwielen en dubbele uitlaat worden geleverd.
© 2000 - 2019 Motoroccasion