Nieuwsbrief:

TRIUMPH  TIGER 1200 GT PRO - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
CARNIVAL RED
triumph - tiger-1200-gt-pro
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Subliem rijgedrag op de weg en ongelooflijk comfort, de GT Pro is de nieuwe maatstaf in weggericht, avontuurlijk motorrijden.

Nieuw! Met 24 maanden fabrieksgarantie. Te koop bij Triumph dealer Goedhart Motoren in Bodegraven.

Vraag naar de beschikbaarheid en levertijd bij onze verkoopafdeling.

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

Goedhart Motoren is de grootste motorzaak van de Benelux met het meest uitgebreide aanbod nieuwe en gebruikte motoren. Naast het aanbod motoren is er volop ruimte voor inspiratie voor een nieuwe motoroutfit en motoraccessoires.

Goedhart Motoren is officieel motor-dealer van Aprilia, Ducati, Husqvarna, Honda, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Yamaha, CF Moto, Vespa en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Vapor lock" betekent: Uitdrukking voor het geblokkeerd raken van de benzineaanvoerleiding, waardoor de motor niet meer wil starten. Wanneer de benzineleiding dicht langs het motorblok loopt en veel hitte opvangt, kan de benzine in de leiding verdampen op het moment dat voor enige tijd wordt gestopt. De benzinedamp (vapor) in de leiding belemmert de doorstroming van benzine naar de carburateur en zet de brandsstofaanvoer als het ware op slot (lock).
© 2000 - 2024 Motoroccasion