Nieuwsbrief:

TRIUMPH  TIGER 1200 RALLY PRO - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
SAPPHIRE BLACK
triumph - tiger-1200-rally-pro
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Puur avontuur, absoluut voordeel. De Rally Pro is de meest allround Adventure-motor met grote cilinderinhoud die te koop is om uw avontuur naar een hoger niveau te tillen.

Nieuw! Met 24 maanden fabrieksgarantie. Te koop bij Triumph dealer Goedhart Motoren in Bodegraven.

Vraag naar de beschikbaarheid en levertijd bij onze verkoopafdeling.

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

Goedhart Motoren is de grootste motorzaak van de Benelux met het meest uitgebreide aanbod nieuwe en gebruikte motoren. Naast het aanbod motoren is er volop ruimte voor inspiratie voor een nieuwe motoroutfit en motoraccessoires.

Goedhart Motoren is officieel motor-dealer van Aprilia, Ducati, Husqvarna, Honda, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Yamaha, CF Moto, Vespa en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Proefrit" betekent: Een niet weg te denken ritueel van de zelfsleutelaar of motorfietsmonteur. Na revisie, tuning, herstel, afstelling o f ingrijpende veranderingen bestaat de ultieme test uit een proefrit. Daarbij worden heel wat verkeersovertredingen begaan. Zo vindt menig proefrit plaats zonder inachtneming van de wettelijke verplichting een helm te dragen, verzekerd te zijn of een kentekenplaat te bevestigen. Wie juist dan door een agent wordt aangehouden, doet een beroep op het klassieke generaal pardon van het maken van een proefrit.
© 2000 - 2024 Motoroccasion