Nieuwsbrief:

VOGE  500 DS LX - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Rood/Zwart/Grijs
voge - 500-ds-lx
voge - 500-ds-lx
voge - 500-ds-lx
voge - 500-ds-lx
voge - 500-ds-lx
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
VOGE biedt 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE op de 500DS LX

De 500DS LX is dé toermotor voor wie die de moed heeft om het asfalt te verlaten, de grenzen van de stad te overschrijden en te verdwalen in de natuur. En dit zonder compromissen te sluiten op vlak van rijplezier of comfort.
Wie de roep van de natuur kent, weet dat het moeilijk is om die te weerstaan in de oerwouden van glas en beton die onze steden zijn geworden. Om aan deze lokroep tegemoet te komen, werd de 500DS LX in het leven geroepen.
De 500DS LX biedt, onder andere dankzij het koppelrijke en soepele tweecilinder motorblok, zowel vertrouwen als prestaties aan de avonturier in ons. Deze toermotor kan ook bogen op een uitstekend comfort en een hoog rijplezier, essentiële kenmerken voor kilometervreters.
De 500DS LX is voorzien van een driedelige aluminium kofferset (te bedienen met de contactsleutel), BOSCH injectiesysteem, Nissin remmen, KYB veerelementen, LED verlichting, LCD kleurenscherm en Bandenspanningssensoren.

De 500DS LX is er ook zonder de driedelige kofferset en heet dan 500DS.

Bent u nieuwsgierig naar hoe deze preachtige VOGE 500DS LX rijdt, dan hebben wij het antwoord want u kunt bij ons op afspraak komen proefrijden.

  • LET OP: Wij zijn op dit moment uitsluitend op afspraak geopend. Neem contact op via email: premiummobility@hotmail.com of telefoon: 0627401144 om een afspraak te maken voor een bezichtiging/proefrit of meer informatie.   

    Kijk voor onze volledige voorraad motorfietsen op onze website, pagina op motoroccasion of marktplaats.

    Al onze nieuwe motorfietsen worden standaard als volgt afgeleverd:
    - De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten en een volle tank brandstof.
    - 2 jaar fabrieksgarantie (of 5 indien anders vermeld)
    - 10 dagen gratis all-risk verzekering (ter plekke af te sluiten zodat de motor direct meegenomen kan worden).
    - Gratis goodiebag met praktische S100 producten ter waarde van ruim €55,-   


    We hebben alle moeite genomen om de informatie met betrekking tot het voertuig zo juist, actueel en volledig mogelijk weer te geven. Helaas zijn fouten nooit uit te sluiten, vertrouw daarom niet alleen op de door ons weergegeven informatie maar controleer voor aankoop alle zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties en Accessoires:
- ABS
- A2 (35KW)




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
PremiumMobility
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Heinrich Verkleidung" betekent: Merknaam voor BMW-toeraccessoires, waaronder toerkuipen en extra grote benzinetanks. Genoemd naar de eens grootste BMW-dealer ter wereld, Karl Heinrich in München, die deze accessoires op de markt bracht.
© 2000 - 2024 Motoroccasion