Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 03 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
MIDNIGHT BLACK
yamaha - mt-03
yamaha - mt-03
yamaha - mt-03
yamaha - mt-03
yamaha - mt-03
yamaha - mt-03
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

Geïnspireerd op de zwaardere Hyper Nakeds van Yamaha is de stoere uitstraling meer MT dan ooit. Zijn roofdierachtige kop met de twee priemende ogen, de goudkleurige upside-down voorvork en de breedgeschouderde brandstoftank onderstrepen de dynamische MT-look voor de ultieme 300!

Maar wat deze lichtgewicht Hyper Naked zo aantrekkelijk en populair maakt is het feit dat het MT-DNA er vanaf spat. Dit betekent dat elke rit een spannende en verslavende ervaring is. Erop uit willen trekken en overal heen rijden. Dit is een motor die graag bereden wordt. Yamaha MT-03 - Dark Lightning

Leverbaar in: Midnight Cyan, Icon Blue en Tech Black

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn.
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Fun bike" betekent: Plezierfiets. Met een fun bike wordt niet serieus gereden, in tegenstelling tot motorfietsen die worden bereden in het dagelijkse woon-werkverkeer, zoals de dienstfiets, of die aan eisen dienen te voldoen voor een bepaalde tak van motorsport. Fun bikes zijn dus geen serieuze toermotorfietsen, wegracers, cross- o f trialmotorfietsen. Bij een fun bike staat het vrijetijdskarakter van de motorfiets voorop. Veel van de moderne lichte off road-motorfietsen, bijvoorbeeld de Kawasaki KDX125, kunnen als zodanig worden aangemerkt. Sommige extravagante choppers of bitzas, die veeleer lijken te zijn gecreëerd als bron van kijkplezier dan om te berijden kunnen om die reden worden aangemerkt als funbikes.
© 2000 - 2024 Motoroccasion