Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 09 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
TECH BLACK
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

MT-09

De eerste MT-09, die tien jaar geleden werd onthuld, bracht pure emotie en opwinding terug in de wereld van het motorrijden en gaf het startschot voor de Hyper Naked-revolutie die alles zou veranderen.
Een radicaal nieuwe machine met een groot koppel en een super wendbaar chassis: dit is een motorfiets als geen andere. De combinatie van de koppelrijke CP3-motor en het agressieve kuipwerk maakt de MT-09 tot een van de meest formidabele krachten in het aanbod van Yamaha

De agressieve nieuwe look van de MT-09 is doordrenkt van het Dark Side of Japan DNA en is ontworpen om het gevoel van de iconische koppelrijke acceleratie van de CP3 te versterken. Met een 'minder is meer'-benadering is elk detail bedoeld om de agressieve stijl van de MT-09 te versterken.

Een compact en wendbaar chassis resulteert in secuur sturen, terwijl een opnieuw gedefinieerde zithouding zorgt voor de beste en meest betrokken rijervaring in de Hyper Naked-serie. Technologie van een hoger niveau verbetert de rijervaring nog verder, met onder meer hellingshoekgevoelige rijhulp, aanpasbare rijmodi en een volledig nieuw TFT-kleurenscherm met smartphone-connectiviteit.

Beschikbaar in: Midnight Cyan, Icon Blue en Tech Black

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn.
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Buckle" betekent: Gesp (buckle) voor een broekriem, waarop een aan de motorfiets gerelateerde afbeelding of inscriptie is aangebracht. Mode-artikel afkomstig uit de Amerikaanse bikersscene.
© 2000 - 2024 Motoroccasion