Nieuwsbrief:

YAMAHA  SCR 950 - 2020

€ 9.690,- € 11.399,-
Garantie: Ja
Nieuw
ZWART
yamaha - scr-950
yamaha - scr-950
yamaha - scr-950
yamaha - scr-950
yamaha - scr-950
yamaha - scr-950
yamaha - scr-950
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja
Fabrieksgarantie: 24 maanden

Let op : Nu van 11399,- voor 9690,- !!! Het betrefd een nieuw overjarig model ! Pak nu je kans want deze scherpe aanbieding zie je niet snel weer !

Born to find new ways.

Een motor niet alleen voor de beginnende motorrijder, maar ook voor diegene die al jaren motor rijden. Hoe dan ook, de stoere uitstraling, de natuurlijke zitpositie en het tijdloze design maken de SCR950 onweerstaanbaar. Een 'street scrambler', voorzien van grof profiel banden, zowel geschikt voor op de verharde weg als ook op de onverharde paden.

Met zijn in zwart afgewerkte, compacte luchtgekoelde 60 graden V-twin produceert deze een prettig pulserend vermogen en levert een zeer lineair koppel. Dit maakt van de SCR950 een geweldige allrounder die garant staat voor optimaal rijplezier.

Overzicht
Luchtgekoelde 60 graden 942cc SOHC V-twin
Slank en vlak duozadel met hogere zitpositie
Aluminium spaakvelgen, 19-inch vóór en 17-inch achter
Breed stalen stuur met dwarsstang in 'street scrambler' design
Grof profiel heavy-duty Bridgestone banden
Stalen spatborden vóór en achter
Zwart gelakt motorblok en frame
Druppelvormige brandstoftank met 13,2 liter inhoud, kleine opbergruimte onder het zadel
Vintage zijpanelen in racestijl
Zwevende Wave design remschijf vóór
Twee schokdempers met gasreservoir
Ø 41 mm telescopische voorvork met voorvorkhoezen
Eigenschappen & Technische specificaties
SCR950
In de jaren '60 was de 'street scrambler' bijzonder populair onder rijders die een eenvoudige, stijlvolle en stoere motorfiets wilden. Deze motorfietsen zijn typische vertegenwoordigers van de vrije en relaxte tijdgeest van de invloedrijke jaren '60, en dat is duidelijk herkenbaar in de SCR950.'En nu is er een compleet nieuwe generatie motorrijders die de aantrekkingskracht van dit modieuze en veelzijdige design hebben herontdekt.Met 24 maanden fabrieksgarantie. Te bezichtigen en uit voorraad leverbaar bij Motorcity Amsterdam.

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

MOTORcity Amsterdam is de motordealer voor Amsterdam en omstreken. In onze grote showroom in Amsterdam tref je alleen de beste merken. Zowel nieuwe motoren als tweedehands motoren. Bij motor-dealer MOTORcity vinden wij klantcontact belangrijk en leveren graag maatwerk. Of u binnen komt voor een nieuwe motor, of graag uw motoronderhoud wilt laten uitvoeren. Daarnaast vind u op de eerste etage nog onze ruime kledingshop. Hier kunt u zich laten adviseren over uw motorhelmen, motorjassen of elk ander product gerelateerd tot motorkleding. MOTORcity Amsterdam heeft motorrijden in hart en nieren en onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Ons team bestaat dan ook uit exclusief motorrijders.

MOTORcity Amsterdam is officieel dealer van: Aprilia, Kawasaki, Suzuki, Yamaha en Piaggio.
Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
MOTOR City Amsterdam
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: BMW in 2008 - In 2010 werd de serie aangevuld met de G 650 GS, die in Nederland niet werd gemporteerd. Intussen bracht BMW zelf een eigen model uit voor het 450cc-endurosegment. Deze motor, met type-aanduiding G 450 X, werd voorgesteld op de EICMA 2007 beurs van Milaan en werd gecommercialiseerd vanaf het voorjaar 2008. Het is niet bekend of Husqvarna enige inbreng heeft gehad bij de ontwikkeling van dit model. Vanaf 2008 werd de K-serie opgewaardeerd met 1300cc-motoren (de K 1300-serie). Vreemd genoeg kwam BMW in 2008, vlak vr de overname van Husqvarna, met een eigen enduromotor. Het was de eerste stap van BMW in de richting van meer algemene takken van motorsport, na de deelnames in het wereldkampioenschap zijspanraces en de Dakar-rally. De G 450 X was in elke geval gn Husqvarna-kloon, want de machine zat vol vernieuwende ontwikkelingen. Het blok werd later zelfs in de Husqvarna machines gebouwd.
© 2000 - 2020 Motoroccasion