Nieuwsbrief:

YAMAHA  TENERE 700 RALLY EDITION - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
HERITAGE WHITE
yamaha - tenere-700-rally-edition
yamaha - tenere-700-rally-edition
yamaha - tenere-700-rally-edition
yamaha - tenere-700-rally-edition
yamaha - tenere-700-rally-edition
yamaha - tenere-700-rally-edition
yamaha - tenere-700-rally-edition
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Met witte en rode racekleuren, speedblock-graphics en gouden velgen brengt de T?n?r? 700 Rally Edition een eerbetoon aan de fabrieksmotoren die in Dakar hebben geracet. Met zijn eersteklas componenten en pure T?n?r?-DNA is dit Yamaha's ultieme middengewicht avonturenmotor.

Nieuw! Met 60 maanden fabrieksgarantie. Te koop bij Yamaha dealer Goedhart Motoren in Bodegraven.

Vraag naar de beschikbaarheid en levertijd bij onze verkoopafdeling.

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

Goedhart Motoren is de grootste motorzaak van de Benelux met het meest uitgebreide aanbod nieuwe en gebruikte motoren. Naast het aanbod motoren is er volop ruimte voor inspiratie voor een nieuwe motoroutfit en motoraccessoires.

Goedhart Motoren is officieel motor-dealer van Aprilia, Ducati, Husqvarna, Honda, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Yamaha, CF Moto, Vespa en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: KAWASAKI in 2013 - De Ninja300 wordt van alle kanten bejubeld vanwege zijn rijeigenschappen, technologie en sportieve looks. De benjamin uit Kawasaki’s populaire Ninja reeks is “the one to beat” in zijn klasse. Voor 2014 introduceert Kawasaki een nieuwe “Special Edition” van de Ninja300. Deze Special Edition is gebaseerd op de huidige watergekoelde hoog-toerige tweecilinder Ninja 300 en heeft onder andere een “slipperclutch” en ABS. De Ninja 300 Special Edition onderscheidt zich verder door zijn kleurstelling en design gebaseerd op de Ninja’s die het WK Superbike en de WK Supersport domineren. De Ninja 300 Special Edition heeft de “ellipsvormige” styling van de machines van WSBK sterren Tom Sykes en Loris Baz. De eerste Ninja 300 Special Editions worden eind 2013 in de Showrooms verwacht. Voor veel rijders – of het nu om opstappers of om her-opstappers gaat- is de Ninja 300 de uitverkoren machine geworden. Kawasaki is er dan ook van overtuigd dat het feit dat deze machine een sterke visuele gelijkenis vertoont met de Ninja ZX-10R uit het WK Superbike een grote toegevoegde waarde zal blijken te zijn.
© 2000 - 2024 Motoroccasion