Nieuwsbrief:

YAMAHA  TMAX ABS - 2023

Garantie: Ja
Nieuw
SWORD GREY
yamaha - tmax-abs
yamaha - tmax-abs
yamaha - tmax-abs
yamaha - tmax-abs
yamaha - tmax-abs
yamaha - tmax-abs
yamaha - tmax-abs
yamaha - tmax-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023
Fabrieksgarantie: 24 maanden

Nieuw! Met 24 maanden fabrieksgarantie. Heeft kilometers op de teller.

De getoonde prijs is inclusief afleverkosten. Goedhart Motoren selecteert zijn occasions altijd met uiterste zorg, hierdoor garanderen wij dat onze occasions altijd in perfecte staat zijn. Een occasion bij Goedhart Motoren is voorzien van minimaal 12 maanden garantie en wordt afgeleverd met een uitgebreide servicebeurt. Daarbij worden ook slijtagedelen gecontroleerd en indien nodig vervangen. Naast alle occasions heeft Goedhart Motoren ook altijd meer dan 200 nieuwe motoren op voorraad.
Informeer bij onze verkoopafdeling naar de beschikbaarheid.

Goedhart Motoren is officieel dealer van: Aprilia, Ducati, Honda, Husqvarna, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: TRIUMPH in 1960 - In 1960 reist Edward Turner langs Honda, Suzuki en Yamaha fabrieken in Japan en is behoorlijk onder de indruk van de omvang van de Japanse produktie; Japanse bedrijven produceren op dat moment meer dan 500.000 motorfietsen per jaar. Dit in vergelijking tot de 140.000 Britse motoren. Honda alleen al produceerde 1000 lichtgewicht motorfietsen per dag terwijl de Britten in staat waren dit per week te produceren.
© 2000 - 2024 Motoroccasion