Nieuwsbrief:

YAMAHA  TMAX TECH MAX 560 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
DARK MAGMA
yamaha - tmax-tech-max-560
yamaha - tmax-tech-max-560
yamaha - tmax-tech-max-560
yamaha - tmax-tech-max-560
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

TMAX TECH MAX

Met zijn krachtige 2-cilinder 35 kW motor van 560 cc en het aluminium motorfiets frame-type, is de TMAX Tech Max gebouwd om te presteren. De geoptimaliseerde afstelling van vering en de lichtgewicht Spin Forged-wielen met Bridgestone-banden zorgen voor een sportieve rijstijl en respons, en het elektrisch verstelbare scherm biedt bescherming tegen wind en regen. Kies voor de TMAX Tech MAX: Accepteer alleen het beste.

Europa's bestverkochte Sport Scooter is radicaal opgewaardeerd met een toonaangevend 7-inch TFT-kleurenscherm met volledige smartphone-connectiviteit, zodat je tijdens elke rit in contact blijft. Full-map Garmin-navigatie* zorgt ervoor dat je altijd op tijd bent, en met de verwarmde zitting, verwarmde handgrepen, elektrisch scherm en cruisecontrol geniet je het hele jaar door van zakelijk comfort. (* Voor Full-map Garmin-navigatie is een abonnementsserviceovereenkomst vereist. Dit wordt niet in alle landen aangeboden. Sommige navigatiefuncties zijn niet in alle landen beschikbaar, neem contact op met Garmin voor beschikbaarheid.)

De TMAX Tech MAX wordt geleverd met compact kuipwerk, een lange zitting en treeplanken voor een nog comfortabelere rit. Het agressieve uiterlijk en de aerodynamische voorvleugels bieden een op supersport geïnspireerde look en brengen de TMAX Tech MAX een stap dichter bij de motorwereld. De eersteklas componenten en de toonaangevende afwerking bevestigen wat je waarschijnlijk al wist over deze iconische scooter.

Leverbaar in: Dark Magma en Tech Black

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: KAWASAKI in 2000 - Het gifkanon, de ZX-12 R (1200 cc) wordt uitgebracht. Het vlaggeschip van de supersport Ninja serie. Het vloeistofgekoelde 16-kleps DOHC vier-in-lijn PK pakhuis laat menig motorfiets ver achter. Of zoals een Motoroccasion teamlid en net eigenaar van een ZX 12 R, eens zei:” Ik heb moeite met invoegen bovenaan de invoegstrook op de snelweg.” Hij reed toen 180 km/h in de tweede versnelling.
© 2000 - 2024 Motoroccasion