Nieuwsbrief:

YAMAHA  TRACER 7 GT - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
PHANTOM BLUE
yamaha - tracer-7-gt
yamaha - tracer-7-gt
yamaha - tracer-7-gt
yamaha - tracer-7-gt
yamaha - tracer-7-gt
yamaha - tracer-7-gt
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

TRACER 7 GT

Zodra je de TRACER 7 GT ziet, is het duidelijk dat dit een motorfiets met klasse is. Alles aan deze dynamische en veelzijdige motorfiets is ontworpen om je een ongeëvenaarde rit te bieden. En als je eenmaal onderweg bent, weet je dat deze moderne Sport Tourer elke rit net zo opwindend en gedenkwaardig kan maken als de eerste keer dat je op twee wielen reed

Aangedreven door het uitstekende koppelrijke Yamaha CP2 EU5-motorblok van 690 cc en voorzien van een compact en lichtgewicht chassis met windbestendig kuipwerk, is de TRACER 7 GT de ultieme middenklasser voor iedereen die op zoek is naar een opwindende sportieve motorfiets gecombineerd met veelzijdigheid voor lange afstanden en flexibiliteit in de stad.

Dubbele LED-koplampen en het moderne kuipwerk geven de TRACER 7 GT een dynamische en sportieve uitstraling die deze motorfiets onderscheidt van andere modellen in deze categorie. En er is een breed scala aan originele Yamaha-accessoires waarmee je de motorfiets kunt aanpassen aan je eigen specifieke wensen.

Leverbaar in: Phantom Blue, Icon Performance en Midnight Black

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Dog-bone" betekent: Benaming voor hondekluifvormige stuurverhogers, of risers, zoals die in Californië aan het eind van de jaren veertig door de aftermarket (de firma Flanders, de makers van een motorfiets onder deze naam) werden aangeboden voor zware Harley-Davidsons met een springer-voorvork. De onderkant van een dog-bone kwam met een clip-on-bevestiging op de kroonplaat van de voorvork, de bovenkant had een openschroefbare bedding voor het stuur. Later met schroefbevestiging ook gemaakt voor hydraulische voorvorken. Dog-bones worden in chroom uitgevoerd en zijn drieledig van opbouw, met rubber demping tussen de delen. Tijdens de Bob-rage aan de Amerikaanse westkust eind jaren veertig, begin jaren vijftig een algemeen toegepast item.
© 2000 - 2024 Motoroccasion