Nieuwsbrief:

YAMAHA  TRACER 9 GT - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
PURE WHITE
yamaha - tracer-9-gt
yamaha - tracer-9-gt
yamaha - tracer-9-gt
yamaha - tracer-9-gt
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

Standaard uitgerust met harde aerodynamische zijkoffers die groot genoeg zijn voor een integraalhelm, en panelen in bijpassende kleuren. Je kunt ook een optionele topkoffer aanbrengen als je extra ruimte nodig hebt. Het volledig zwevende bagagedragersysteem geeft een natuurlijk rijgevoel, zelfs als de motorfiets volledig beladen is.

Voor zelfverzekerd rijden in het donker is de TRACER 9 GT uitgerust met LED-bochtverlichting die feller wordt naarmate je verder de bocht in leunt, terwijl de 10-traps verstelbare handvatverwarming je handen warm houden, wat voor weer het ook is. En voor een ultieme, sportieve veelzijdigheid wordt deze krachtige hightech motorfiets geleverd met QSS waarmee je soepeler en sneller kunt schakelen.

Leverbaar in: Pure White en Midnight Black

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: SUZUKI in 1954 - In 1954 produceert Suzuki maar liefst 6000 motoren per maand waarvan hun eerste echte motor: de Colleda, 4-takt, 90cc. Datzelfde jaar wordt de naam officieel veranderd. Suzuki toont nogmaals zijn drang naar innovatie met de productie van de Suzulight, een kleine auto met voorwielaandrijving en 4 afzonderlijke ophangingen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion