Nieuwsbrief:

YAMAHA  TTR 125 LWE - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Blauw
yamaha - ttr-125-lwe
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De robuuste TT-R125LWE beschikt over wielophanging met lange veerweg, een schijfrem voor en robuust kuipwerk in motorcross-stijl. Het is de ideale motorfiets voor jonge en volwassen motorrijders die een leuke en gemakkelijk te onderhouden motor willen die elk terrein aankan.

De kern van deze duurzame offroader is een compacte luchtgekoelde 125 cc viertaktmotor die veel soepel en regelbaar vermogen levert. Een elektrische starter maakt het gemakkelijk te vertrekken en met de vijfversnellingsbak kun je maximaal genieten van de TT-R125LWE, waar je ook heen gaat.

De opwindende specificaties omvatten ook voor- en achtervering met een lange veerweg voor soepel en zelfverzekerd rijgedrag, naast een 220 mm schijfrem voor, slagvast kuipwerk van polypropyleen en een 19 inch voorwiel en 16 inch achterwiel met noppenbanden. Laat het plezier beginnen!

 

  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: SUZUKI in 2014 - Nooit eerder was een Suzuki zo exclusief. Want wanneer er wereldwijd maar 100 exemplaren van gemaakt worden, waarvan Suzuki Nederland er drie heeft weten te bemachtigen, mag je van iets heel bijzonders spreken. En dat is deze GSX-1000Z dan ook geworden. Waar je ook kijkt, overal zijn bijzondere details te ontdekken die van deze ‘Z’ editie echt iets speciaals maken. De aanleiding om deze ‘special edition’ uit te brengen is het feit dat Suzuki precies 50 jaar op de Amerikaanse markt actief is
© 2000 - 2024 Motoroccasion