Nieuwsbrief:

YAMAHA  X MAX 300 TECH MAX - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
DARK MAGMA (MDR
yamaha - x-max-300-tech-max
yamaha - x-max-300-tech-max
yamaha - x-max-300-tech-max
yamaha - x-max-300-tech-max
yamaha - x-max-300-tech-max
yamaha - x-max-300-tech-max
yamaha - x-max-300-tech-max
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Uitgerust met een hightech instrumentpaneel en een 4,2-inch TFT-infotainment-kleurenscherm met meerdere thema's biedt deze hoogwaardige motorscooter een uitgebreide smartphone-connectiviteit. Je kunt gemakkelijk berichten en e-mails ontvangen, muziek selecteren en nog veel meer. En voor stressvrij snelwegverkeer en ontspannen cruisen in het weekend is de XMAX 300 Tech MAX uitgerust met een Garmin-navigatiesysteem.

Het dynamische hoekige kuipwerkontwerp met de X-vormige voorverlichting geeft de XMAX 300 Tech MAX een nog radicalere en meer onderscheidende uitstraling - en de 3D-boemerang zijpanelen versterken het pure MAX DNA. Met speciale kleuren en exclusieve aluminium voetplaten, een speciale afwerking van de kuipwerkdelen en een zadelbekleding in een lederen stijl, is dit een slimme manier van verplaatsen.

De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
MotoPort Veldhoven
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: YAMAHA in 1976 - Met het model XS 650 Special zette Yamaha de toon van een grootse productietoename in de verkoop van Japanse motoren naar Amerikaanse stijl. De XS 650 gebruikte daarbij de traditionele staande Twin welke ook te vinden was / is in de TX 650. Met extraatjes als een teardrop tank, chopperstyle stuur, een King & Queen zadel en een korte megaphone type uitlaatpijp, daarbij rijdend op 16-inch wielen, gaf het model een uniek motorrijgevoel. Het model werd lange tijd gebruikt voor het rijden van zowel lange afstand- als stadsgebruik.
© 2000 - 2024 Motoroccasion