Nieuwsbrief:

YAMAHA  X MAX 300 TECH MAX - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
TECH BLACK
yamaha - x-max-300-tech-max
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024
Garantie: 60 Maanden Yamaha

Uit voorraad leverbaar!
De XMAX 300 Tech Max is een zeer luxe motorscooter welke perfect voldoet aan de eisen voor woonwerk of stadsverkeer. Deze motorscooter is vlot, wendbaar en heeft ruime opbergmogelijkheden.

Uitgerust met een hightech instrumentpaneel en een 4,2-inch TFT-kleurenscherm met meerdere thema’s biedt deze hoogwaardige motorscooter een uitgebreide smartphone-connectiviteit. Je kunt gemakkelijk berichten en e-mails ontvangen, muziek selecteren en nog veel meer. En voor stressvrij snelwegverkeer en ontspannen cruisen in het weekend is de XMAX 300 Tech MAX uitgerust met een nieuw Garmin-navigatiesysteem.

Het dynamische hoekige kuipwerkontwerp met de nieuwe X-vormige voorverlichting geeft de nieuwe XMAX 300 Tech MAX een nog radicalere en meer onderscheidende uitstraling – en de nieuw gevormde zijpanelen versterken het pure MAX DNA. Met speciale kleuren en exclusieve aluminium voetplaten, een speciale afwerking van de kuipwerkdelen en een zadelbekleding in een lederen stijl, is dit een slimme en mooie manier van verplaatsen.

KENMERKEN VAN DE YAMAHA XMAX 300 TECH MAX:

* Kuipwerk en uitstraling van de T-MAX
* 4,2-inch TFT-kleurenscherm
* Smartphone-connectiviteit
* Navigatiesysteem via smartphone
* Krachtige en efficiënte EURO5 Blue Core motor
* Uitstekende wendbaarheid en rijeigenschappen
* Laag brandstofgebruik
* Ruime opbergmogelijkheden voor 2 helmen
* Nieuwe zadelvorm met bekleding in lederen stijl
* Aluminium voetsteunen
* Schijfremmen, voor en achter
* LED verlichting, voor en achter
* 12 volt aansluiting
* Traction Control
* Keyless Smartkey startsysteem
* Geschikt voor A2 rijbewijs

Incl. 60 maanden fabrieksgarantie en mobiliteitsservice.

Een motor kopen op afbetaling? Ook dat is mogelijk bij MotorCentrumWest! Het financieren van jouw nieuwe motor maken wij mogelijk in samenwerking met diverse financiering partners. Zo kunnen wij voor ieder een financiering op maat aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

MotorCentrumWest
Al 11 jaar de Yamaha Exclusief dealer voor West Nederland. Altijd de nieuwste Yamaha modellen op voorraad. En keuze uit 50 jonge ocassions met 3 tot 12 maanden garantie. Kom langs in onze Showroom en overtuig Uzelf. Ook voor een financierings advies op maat bent U bij ons aan het juiste adres.
  • In deze aparte tijden van de Coronapandemie maakt MCW het toch mogelijk om met onze gebruikte en de meeste nieuwe motoren te kunnen proefrijden. Na een uitvoerige kennismaking en interesse peiling via email  is het mogelijk dat MCW met de door U gewenste motorfiets naar uw thuis locatie komt zodat U een proefrit kunt maken en de eventuele inruil motorfiets getaxeerd kan worden. Dit alles natuurlijk binnen de richtlijnen van het RIVM.
    Meer weten? Neem gerust contact op! 





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motor Centrum West
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 2000 - De MH 900E was de eerste motorfiets die exclusief op internet kon worden gekocht. Pas enkele weken in het nieuwe millennium werden er door tweeduizend verschillende kopers deze gloednieuwe, door Pierre Terblanche ontworpen, motorfiets gereserveerd. Door het succes van dit 'proefballonnetje' vestigde Ducati een deel van de strategie en marketing op het internet met Ducati.com als een apart bedrijf, waarmee Ducati als één van de eerste motorfietsmerken het belang zagen maar ook de vruchten plukten van de mogelijkheden van internet. Het Ducati Corse seizoen werd afgesloten met de alweer negende overwinning van de fabriekstitel. Dit ondanks het gedwongen vertrek van de kleine grote "King" Carl Fogarty, na een zware val gedurende de kwalificatie in de SBK World Championship op Phillip Island eind maart van dat jaar. Ducati organiseert de eerste rijschool voor vrouwen. Dit was een eerste stap in Ducati’s nieuwe toenadering tot vrouwen, gebaseerd op de specifieke eigenschappen en behoeften. 2000 was ook het jaar van een een nieuwe online verkoop aktie. Na de MH 900E and the 996R werd de Monster S4 Fogarty met een enorm succes via Ducati.com verkocht. Geheel in lijn der verwachting van Ducati’s Internet strategy. Midden juli viert het bedrijf de productie van de 100.000ste Monster sinds 1993. Een nieuw designproject wordt aan het publiek voorgelegd gedurende de Milan Fair: de Multistrada. Het bijzondere is dat Ducati de bezoekers en klanten laat meepraten over het vervolg van dit basisontwerp nog voordat het uiteindelijke design klaar is!
© 2000 - 2024 Motoroccasion