Nieuwsbrief:

YAMAHA  XP 530 T-MAX - 2020

Garantie: Ja
8278 Km
ZWART
yamaha - xp-530-t-max
yamaha - xp-530-t-max
yamaha - xp-530-t-max
yamaha - xp-530-t-max
yamaha - xp-530-t-max
yamaha - xp-530-t-max
yamaha - xp-530-t-max
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2020

Mooie TMAX 530. Helemaal origineel en voorzien van onderhoudshistorie.

De getoonde prijs is inclusief afleverkosten. Al onze occasions gaan de weg op inclusief een afleveringsbeurt, controle op slijtagepunten en BOVAG garantie.
Al meer dan dertig jaar is Moto Rotterdam het juiste adres voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zowel voor aankoop als voor onderhoud van motoren en scooters. Wij zijn te vinden aan de Strickledeweg 110 in Rotterdam.

Officieel dealer van Ducati, Honda, Kawasaki en Royal Enfield.

Voor meer motoren zie onze website www.motorotterdam.nl




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Moto Rotterdam
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1960 - Harley-Davidson participeerde met een 50/50 aandeel met het Varees bedrijf Aermacchi. Door een grote belangstelling in the U.S.A. voor snelle en lichte sportmodellen werd het voor Amerika’s grootste fabrikant duidelijk snel te moeten reageren op dit gat in de modellenlijn om hun marktaandeel te behouden. De samenwerking met Aermacchi verliep succesvol waarbij steeds meer produkten de Atlantische oceaan over staken. Op het einde van 1960 vergrootte Harley-Davidson haar aandeel en werd hierdoor eigenaar van het Italiaanse merk. Op dat moment produceerde men al voor 75% voor de Amerikaanse markt. Hieronder ook een, nu wereldberoemde, motorscooter, de 'Topper'. Deze was uitgerust met een trekkoord startmechanisme die u wellicht kent van de grasmaaier.
© 2000 - 2024 Motoroccasion