Nieuwsbrief:

YAMAHA  XS 750 SE - 1980

Garantie: Nee
60914 Km
Bruin
yamaha - xs-750-se
yamaha - xs-750-se
yamaha - xs-750-se
yamaha - xs-750-se
yamaha - xs-750-se
yamaha - xs-750-se
yamaha - xs-750-se
yamaha - xs-750-se
yamaha - xs-750-se
yamaha - xs-750-se
yamaha - xs-750-se
yamaha - xs-750-se
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
The Yamaha XS 750 and Yamaha XS 850 was a line of motorcycles produced by the Yamaha Motor Corporation from 1976 to 1981 for the worldwide motorcycle market. The last model year of manufacturing was 1981. Released in Japan in 1976 as the GX750 sporting wire wheels (as opposed to cast alloy in all other models) the XS750 became the name for the export model. These bikes are usually referred to as "Triples" because they have 3 cylinders. The first 4 model years the bike displaced 750cc. This was increased to 850cc for the final 2 model years. There were various changes made to the model over the years. Heeft een carburateurrevisie gehad en diverse rubber delen zijn vervangen. Is voorzien van een valbeugel, nieuwe banden en een nieuw zadel. Heeft een onderhoudsbeurt gehad om weer een jaar te rijden. Is belastingvrij.
  • -----------------------------------------------------------------

    DÉ MOTORSPECIAALZAAK VAN NEDERLAND!

    Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen, onderhouden en rijden onder alle weersomstandigheden. Onze uitgebreide winkel met accessoires wordt dagelijks "snoepwinkel voor de motorliefhebber" genoemd door klanten.

    Wij leveren standaard elke motor af met 10 dagen gratis allrisk verzekering van Zelfverzekerd Motorrijden.

    Kommer Motors
    De Standerd 27
    3774SC KOOTWIJKERBROEK
    T: 0342-480065
    W: www.kommermotors.nl

    WEBSHOP >> www.motorlook.nl 


Opties en Accessoires:
Originele uitlaat, Valbeugel, Heeft een carburateurrevisie gehad en diverse rubber delen zijn vervangen. Is voorzien van een valbeugel,nieuwe banden en een nieuw zadel. Heeft een onderhoudsbeurt gehad om weer een jaar te rijden. Is belastingvrij.




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Kommer Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Hollister Bash" betekent: Tijdens een motortreffen in 1947, in het Californische plaatsje Hollister, liepen de gemoederen zo hoog op dat motorrijders zich misdroegen en vernielingen aanrichtten. Dit incident zou uitgroeien tot de mythevorming van de motorgang. De bijeenkomst werd georganiseerd voor leden van de American Motorcycle Association (AMA ), maar er kwamen ook enkele honderden vrijgevochten motorrijders op af die niet bij de AMA waren aangesloten. De ama wenste zich nadrukkelijk te distantiëren van deze vrijbuiters en daarmee ontstond een stemming die weldra aanleiding gaf tot relletjes en baldadigheden. Onder invloed van overvloedig drankgebruik reden enkele van de afgewezen motorrijders met motoren cafés binnen en ontstonden schermutselingen tussen motorrijders en de plaatselijke bewoners. In de pers werd het voorval in Hollister opgeblazen tot het terroriseren van een heel stadje door gewelddadige onverlaten op motorfietsen. Het tijdschrift Life had een foto op de omslag van een zichtbaar dronken motorrijder waaronder de vette kop: Hollister Bash (Het in elkaar rammen van Hollister) was afgedrukt. Wat later een beperkt incident bleek te zijn geweest werd in de media opgeblazen tot de brute aanranding van een stadje, dat slechts bekendheid genoot als de grootste Amerikaanse producent van knoflook. Het kranteverslag van de Hollister Bash stond later model voor de film The Wild One met Marlon Brando en Lee Marvin. Door deze film werd de mythe nog verder verspreid, zie Outlaw, Motorfilm.
© 2000 - 2024 Motoroccasion