Nieuwsbrief:

YAMAHA  XSR 125 LEGACY - 2024

Garantie: Ja
1 Km
LINE UP: HISTOR
yamaha - xsr-125-legacy
yamaha - xsr-125-legacy
yamaha - xsr-125-legacy
yamaha - xsr-125-legacy
yamaha - xsr-125-legacy
yamaha - xsr-125-legacy
yamaha - xsr-125-legacy
yamaha - xsr-125-legacy
yamaha - xsr-125-legacy
yamaha - xsr-125-legacy
yamaha - xsr-125-legacy
yamaha - xsr-125-legacy
yamaha - xsr-125-legacy
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024
Garantie: 24 md+36 md beperkt

Dit lichtgewicht 'Faster Sons'-model is de ideale motorfiets voor iedereen die tijdloos design en authentieke stijl weet te waarderen, maar ook sportprestaties wil die gepaard gaan met de allernieuwste motor- en chassistechnologie. De XSR125 Legacy, ge?nspireerd door het verleden en gebouwd voor de toekomst, is de ultieme keuze voor elke rijder - beginner, ervaren of terugkerend.

Als je de XSR125 Legacy wat beter bekijkt, zul je zien dat hij is gebouwd om in elke situatie op te vallen. Spaakwielen met goudkleurige velgen, evenals de ronde koplampbehuizing en ronde LCD-display geven deze neo-retro een pure look en feel die nooit uit de mode raakt. En je zult de prachtig vormgegeven details gaan waarderen, waaronder de aluminium beugels, de speciale ingehouden kleuren en de stijlvolle graphics.

En zodra je de vloeistofgekoelde 125 cc-motor start, weet je dat deze pittige lichtgewicht de prestaties biedt die jij nodig hebt. Met een vermogen van 11 kW - de bovengrens voor rijders met een A1-rijbewijs - geeft de XSR125 Legacy een krachtige acceleratie door de versnellingen heen. Het Deltabox-chassis en de upside-down voorvork zorgen voor een lichtgewicht sportief rijgedrag, terwijl de rechtopstaande rijpositie elke keer weer voor een comfortabele rit zorgt.


Prijzen zijn inclusief:
- Afleverbeurt
- Volle tank
- 2+3 jaar fabrieksgarantie

RB Motoren
Yamaha Exclusief Dealer


Openingstijden:
Dinsdag tm vrijdag 8:30 ? 18:00
Zaterdag 9:00 ? 17:00

Zondag & maandag gesloten

Weltevreden 24a
3731 AL De Bilt
030 ? 2211 524




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
RB Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "PK" betekent: Paarde kracht. F.W H .Emons schrijft in 1907 in zijn boek De Motorfiets, dat het hanteren van de waarde paarde kracht is ontleend aan de wereld van bierbrouwers. James Watt, de uitvinder van de stoommachine zou zijn eerste stoommachine bijeen bierbrouwer hebben geïnstalleerd. Voordat hij daartoe overging wilde hij van de bierbrouwer weten hoeveel paarden voor een bepaalde arbeid binnen een zeker tijdsbestek nodig waren,teneinde de benodigde capaciteit van de stoommachine te berekenen. Het verhaal vermeldt dat één paard na acht uur continu aan de pomp te hebben gewerkt twee miljoen kilo water had opgepompt. Dat betekende dat 75 kilo water in één seconde één meter omhoog was gevoerd. Op basis van deze berekening van James Watt zouden wij aan onze wetenschappelijke PK zijn gekomen. Wereldwijd ontstond een drietal methoden om het aantal PKs dat een motorblok ontwikkelt te meten. Hierbij ligt het verschil niet in de toegepaste meetmethode, maar in de uitrustingstoestand van de motor. Bij DIN- PK (Deutsche Industrie Normen) blijven de op het motorblok gemonteerde appendages als dynamo, uitlaatsysteem en luchtfilter aanwezig. Bij SAE -PK (Society of Automotive Engineers, een Amerikaanse norm) worden al deze zaken verwijderd. Vandaar dat een SAE-PK-meting 10% hoger zal zijn dan een DIN-meting. Tenslotte bestaat de CUNA -PK (Commissione Unificazione Normalizzazione Autoveicoli), een Italiaanse norm, waarbij de PK-meting wordt voltrokken na verwijdering van luchtfilter en uitlaatdemper, maar met dynamo. Gemiddeld bevinden de cuna meetresultaten zich tussen SAE -PK en DIN -PK . In Nederland wordt met DIN -PK gewerkt.
© 2000 - 2024 Motoroccasion