Nieuwsbrief:

YAMAHA  XSR 900 ABS - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
MIDNIGHT BLACK
yamaha - xsr-900-abs
yamaha - xsr-900-abs
yamaha - xsr-900-abs
yamaha - xsr-900-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

XSR900

Dit is het soort motorfiets waar je in bijna elke situatie van kunt genieten. Zijn simpele ergonomie is speciaal ontworpen voor een open en aanpasbare rijpositie waarmee elke rit nog aangenamer wordt. De XSR900 is op alles voorbereid, van smalle bochtige weggetjes tot snelle open bochten of ontspannen cruisen door de stad.

Laat je niet misleiden door de tijdloze, knappe look van de XSR900, want onder die look van een racemotorfiets uit de jaren 80 schuilt serieuze high-performance technologie. De motorfiets beschikt niet alleen over het soepele EU5 890 cc CP3-motorblok met een ton aan koppel, maar ook over een lichtgewicht Deltabox-gestyled chassis met een radiale Brembo-hoofdcilinder, lichtgewicht Spinforged-velgen en een volledig instelbare vering.

Leverbaar in: Midnight Black en Legend Red

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Gummikuh" betekent: BMW boxers uit de 5-serie (vanaf 1969) kregen de bijnaam rubberkoe (Duits: Gummikuh) omdat het achterframe nogal slap is en daardoor bij hoge snelheid beweegt en omdat de totale motor een bonkige uitstraling heeft.
© 2000 - 2024 Motoroccasion