Nieuwsbrief:

YAMAHA  XV 950 - 2019

Garantie: Ja
Nieuw
BLACK SILVER
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja
Garantie: 24 Maanden Yamaha


Deze schitterende Yamaha XV950 ABS is door ons volledig gecustomised.
Yard Built competitie motor, spaakwielen, Bolt-on accessoires, handgemaakte onderdelen, "Scallop" spuitwerk, caferacer look etc. etc.
Een echt one of a kind!! Motorfiets is dus nog nieuw en heeft bij aflevering nog de volledige 24 maanden fabrieksgarantie.
Bel gerust voor meer info.

Een motor kopen op afbetaling? Ook dat is mogelijk bij MotorCentrumWest! Het financieren van jouw nieuwe motor maken wij mogelijk in samenwerking met diverse financiering partners. Zo kunnen wij voor ieder een financiering op maat aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

MotorCentrumWest
Al 11 jaar de Yamaha Exclusief dealer voor West Nederland. Altijd de nieuwste Yamaha modellen op voorraad. En keuze uit 50 jonge ocassions met 3 tot 12 maanden garantie. Kom langs in onze Showroom en overtuig Uzelf. Ook voor een financierings advies op maat bent U bij ons aan het juiste adres.
Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
Motor Centrum West
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: SUZUKI in 2001 - Het aantal motorrijders dat voor de looks van de nieuwe SV 650 valt is ongekend. In het jaar 2001 is de SV 650 S de best verkochte motorfiets van Europa.
© 2000 - 2019 Motoroccasion