Nieuwsbrief:

YAMAHA  YFM 80 - 2023

Garantie: Ja
Nieuw
BLAUW
yamaha - yfm-80
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023

De Yamaha YFM90R is een compacte quad die geschikt is voor rijders van elk niveau. Deze quad is zowel op jeugdrijders als op volwassenen berekend. Het vermogen van het 88cc blok kan eenvoudig aangepast worden aan het niveau van de rijder.

KENMERKEN VAN DE YAMAHA YFM90R:

* Snelheidsbegrenzer
* Automatische versnellingsbak
* Elektrische starter
* Gemakkelijk te besturen dankzij ergonomisch design
* Parkeerrem
* Versnellingen V/N/A

MotorCentrumWest
Al 11 jaar de Yamaha Exclusief dealer voor West Nederland. Altijd de nieuwste Yamaha modellen op voorraad. En keuze uit 50 jonge ocassions met 3 tot 12 maanden garantie. Kom langs in onze Showroom en overtuig Uzelf. Ook voor een financierings advies op maat bent U bij ons aan het juiste adres.
  • In deze aparte tijden van de Coronapandemie maakt MCW het toch mogelijk om met onze gebruikte en de meeste nieuwe motoren te kunnen proefrijden. Na een uitvoerige kennismaking en interesse peiling via email  is het mogelijk dat MCW met de door U gewenste motorfiets naar uw thuis locatie komt zodat U een proefrit kunt maken en de eventuele inruil motorfiets getaxeerd kan worden. Dit alles natuurlijk binnen de richtlijnen van het RIVM.
    Meer weten? Neem gerust contact op! 





Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Motor Centrum West
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "V-twin" betekent: Motorfiets waarbij de twee cilinders in v-vorm zijn geplaatst. Bekende motorfietsmerken die klassieke v-twins maken zijn Harley-Davidson, Moto Guzzi en Ducati.
© 2000 - 2024 Motoroccasion